úterý 28. srpna 2018

Parní trouba beko

Multifunkční parní trouby dobývají trh. Dělí se ale na další podkategorie a rozdíly mezi nimi jsou z hlediska funkcí a způsobů přípravy jídla zásadní. Na výběr máte z různých programů pečení s podporou páry i bez ní.


Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i.

Osvětlení se spínavým zapínáním při otevření. Dvířka disponují skly a SoftClose zavíráním. Nabízí programů pečení. Dále nechybí ani dostatečně velký vnitřní objem trouby, který činí litrů. Kladem tohoto modelu je také jeho praktické ovládání.


Kromě klasiky v podobě knoflíků je jeho součástí také unikátní. Patří do energetické třídy A. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo.

Trouba dále nabízí i pomalé pečení a parní čištění. Celobarevný displej s nastavením jasu a zámkem. Parní pečení = šťavnaté, chutné, zdravé. Booster pro rychlejší rozehřátí trouby a pečení.


Je to jednoduché: stačí vložit zvolené suroviny do speciálního sáčku a pomocí vakuové zásuvky směs zbavit vzduchu a následně zatavit. O zbytek se postará parní trouba. Vakuum v kombinaci s párou zajistí, že.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Horká pára uvaří pokrm obzvlášť jemně, takže cenné vitamíny a minerály zůstanou zachovány. Chuť se může rozvinout a zelenina si uchová svou barvu. Krátce řečeno: naše parní trouby jsou první volbou pro ty zákazníky, kteří chtějí jíst zdravě. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu.


Podívejte se na naší širokou nabídku. Nadupaná multifunkční trouba s parními programy.

Při přípravě jídla máte na výběr z programů. Disponuje objemem l. Specialitou trouby Beko jsou unikátní parní programy. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Amica TXB 1TCRBDKB disponuje funkcemi, včetně grilu nebo horkého vzduchu a parním pečením SoftSteam. Kompletní informace o produktech značky Beko - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Produkty Beko na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky