pátek 24. srpna 2018

Sušák na houby

Sušák na houby

Sušák na houby a ovoce (podle Jaroslava Vykoupila) Nejprve vás seznámím s konstrukcí sušáku. Sestává se ze dvou plastových tubusů, množství kovových jehlic, nožiček a několika držátek na jehlice. Ve složeném stavu zabere místo právě o velikosti těch dvou tubusů, protože všechny ostatní součásti jsou uvnitř.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Můžete si je hodit do kufru, jedete-li na Šumavu a nechcete se vracet s prázdnou. A nebo, chystáte na výlet po Skandinávii a slyšeli.


Sušička na maso je vhodná pro sušení netučného masa. Stačí ho pouze nakrájet, ochutit a nechat vysušit. Houby vysuší za pár hodin a bez námahy. Maxi skládací sušák na houby ,. Sadba lesních hub a jiné druhy. Rozměr dxvxš 70x50x50cm.


Poštovné na dobírku je 150kč. XL SKLÁDACÍ SUŠÁK velký závěsný dvoupatrový univerzální sušák s odnímatelným spodním dílem. Háček umožňuje zavěsit sušák na prádelní šňůru nebo jakoukoli tyč.


NA PRÁDLO, BYLINKY, HOUBY. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dřevěný skládací sušák na byliny, houby , ovoce atd. Po domluvě možno i jiné rozměry. Nabízím sušák hub, zeleniny, bylinek a ostatních plodů ze zahrady a lesa.


Je vyroben ze suchého smrkového řeziva bez povrchové úpravy, výplety rámů jsou z potravinářského nerez síta. Provedení šesti, případně třírámové. Vyhrajte sušák na houby nebo houbařský košík Podzim přímo vybízí k návštěvě lesa. Někdo jde jen tak na procházku, valná většina z nás však zavítá do lesa za účelem hledání hub. Koukněte i na mé další.


Dnes je to SUŠÁK NA BYLINY A HOUBY. Pravda, doba na sbírání a sušení je ještě poměrně daleko, to ale neznamená, že už nyní nemusíme sbírat inspirace a hledat nové příležitosti. Buďte kreativní a ať se dobře suší!


My v redakci už sháníme potřebný materiál, abychom byli připraveni! Závěsný sušák je tvořen z tří rámu vyplněných plastovou mřížkou s oky 5x5mm. Jednotlyvé rámy jsou k sobě svázány umělým lýkem pomocí třecího uzlu, díky kterému si můžete rámy posunout do libovolé výšky či náklonu.


Rámy jsou široké 24cm a dlouhé 80cm (prostor na sušení 19x75cm). DEDRA Skládací dvoupatrový sušák XL na prádlo, houby , ovoce i bylinky. Závěsný dvoupatrový univerzální sušák na svetry a pletené prádlo, který můžete jednoduše složit. Lze použít na sušení ovoce, hub, bylinek, květin nebo přírodních dekorací. Sušák se stane ozdobou každého dvorku či zahrady rodinného domu, chalupy nebo chaty.


Věšení prádla se stane radostí, pohled na krásný sušák Vás nikdy neomrzí. Je vyrobený z masivních dřevěných trámů 10x10cm, s okrasnými konzolami v rozích. Kromě běžného prádla je možné sušák využít i pro pověšení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky