úterý 21. srpna 2018

Nájezdové rampy

Váš specialista při výběru hliníkových nájezdů a ramp. Nabízíme hliníkové nájezdy s nosností až tun. Rampy se dají využít také jako nájezdy pro kola a kočárky.


Na rampy a ližiny lze získat příspěvek na zvláštní pomůcku ve výši minimálně z ceny. Mimořádně široký nájez kvalitní materiál: polypropylen (PP), integrovaná podlahová zarážka pro bezpečnou obsluhu, s koncovým dorazem kola, nízká hmotnost.

Nájezdovou rampu se čepy připojí k podlaze. Nízký sklon rampy usnadňuje manipulaci se sudy. Přenosné nájezdové rampy si může klient vyzkoušet přímo u něj doma a posoudit, zda jsou pro jeho účely vhodné, zdali rampu zvládne bez větších potíží překonat nebo raději zvolí jiné zařízení. V nabídce máme typů ramp, vybere si každý. Máme rampy roštové, pevné, zasouvací, sklápěcí, zlamovací i. Hliníkové nájezdové rampy jsou vyráběny předním evropským výrobcem METALMEC s dlouholetou tradicí.


Cartrend Plastové nájezdové rampy na auto - sada ks - Plastové nájezdové rampy pro automobily do tun od německé firmy Cartrend.

Specifikace: nájezdové rampy s nosností tuny na pár vhodná k použití v profesionálních provozech i pro domácí potřebu sklo. V této kategorii naleznete praktické nájezdy a nájezdové rampy , které jsou vyrobeny z plastu, kovu nebo chromu. Pro téměř dokonalou prezentaci vozidel či motocyklů nabízíme otočné plošiny, pódia a rampy.


Pro správnou funkčnost je nutné, aby stroj byl osazen pneumatikami nebo gumovými pásy. Rampy bývají sklopné na půl, případně na tři části. Rampu lze díky lehké hliníkové konstrukci a pístu snadno složit. Pokud není potřeba vozit rampu s sebou, je možnost ji jednoduše demontovat z vozu. Přihlaste se do odběru našich novinek pro získání informací o skvělých nabídkách!


Přihlášením se k odběru novinek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů. Rychlotankovací Kanystry. Manuály na Opravu Motorky. Vyrábí se v různém provedení (duralové nebo ocelové).


Můžete je umístit na kratší schody tam, kde není výtah nebo plošina. Zákazníci si oblíbili značky Meyra. Nejlépe hodnoceným výrobkem je Rampy teleskopické trojdílné Pondus T3.

Rampy velké 2ks D950xV270xŠ3pneu až 260mm. Pro držitele průkazu ZTP možnost čerpání státního příspěvku na zvláštní pomůcku ve výši minimálně z ceny. Prodej možný i na splátky. Plošiny, schodolezy, nájezdové rampy pro vozíčkáře.


Vyrábíme šikmé schodišťové i svislé zdvihací plošiny pro vozíčkáře a různé druhy nájezdových ramp. Skládací nájezdové rampy. Souprava nájezdových ramp pro nízkozdvižný nůžkový zvedák Golemtech s nosností t (kat. číslo nz04) Příslušenství pro vozidla s nižší světlou výškou podvozku (sportovní, závodní, vybavená spoilery apod.). Nosnost jedné rampy je 3kg. Při použití páru ramp je tak možné nakládat techniku o maximální hmotnosti až 6kg.


Vytvořeno pomocí WebLocalBusiness. Největší sklad hliníkových nájezdů Vám nabízí: hliníkové nájezdy pro minibagry, nájezdy pro bagr a smykový nakladač, rampy pro paletové vozíky, invalidní nájezdy, rampy pro elektrické vozíky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky