pátek 24. srpna 2018

Rustikální kuchyně

Rustikální styl kuchyně v posledních letech získává opět na oblibě. Působí velmi příjemně, voní dřevem, kouskem historie a přemění Váš dům či byt v útulný a teplý domov. Z takové tradiční kuchyně vyzařuje ta pravá domácí pohoda. Každá proměna kuchyně s sebou nese několik zásadních rozhodnutí, ať už jde o estetickou, tak praktickou stránku.


Rustikální kuchyně

Plánujete rekonstruovat kuchyň na chatě, chalupě, či v rodinném domku? Jedním z oblíbených stylů, které již dávno nemají své místo jen na venkově, je rustikální styl. Klasické, stylové a rustikální kuchyně na míru. Zařiďte si svůj dům či byt ve stylu provence nebo si prohlédněte luxusní rustikální kuchyně.


Jasná volba do chalupy i domu, mimo ruch velkoměsta. Zkuste si ji, ale představit, v domku či bytě, uprostřed čilého městského ruchu. Oáza klidu, relaxační zastávka, místo kam vás srdce táhne.


Rustikální kuchyně

Nabízíme všechny prvky, které. Máte sen o útulné, vkusné a funkční rustikální kuchyni inspirované venkovským stylu a francouzským Provence? Prohlédněte si naše modelové country kuchyňské linky od výrobců z Německa a Slovinska, sjednejte si schůzku a nechte si vytvořit návrh na míru zdarma. Náš bazar německých kuchyní z dovozu zahrnuje kromě moderních kuchyní i řadu kvalitních kuchyní v rustikálním stylu.


Tento tradiční styl se těší oblibě našich zákazníků už celá dlouhá léta, protože je velice variabilní a nadčasový. Pokud preferujete domácí útulné prostředí spolu s příjemnou atmosférou, tak vás mohou zaujmout právě rustikální kuchyně. Pro kuchyně na míru platí jedna důležitá věc – jsou vyrobeny s ohledem na váš vlastní vkus a styl.


Přesto však existují pravidla, kterými by se výroba každé kuchyňské linky na zakázku měla řídit. Kvalitu kuchyně totiž víc než vzhled určuje její funkčnost a materiály, ze kterých je vyrobena. V našem pojetí jde o elegantní a útulný svět vytvořený ve spolupráci s předními designéry a bytovými architekty. Nechte se inspirovat fotografiemi realizovaných a výstavních kuchyní!


Můžete si nechat navrhnout a zrealizovat rustikální kuchyně , jejichž základem bude například bytelný dřevěný nábytek. Pokud si chcete přinést domů kousek provensálského kouzla, pořiďte si alespoň jeden rustikální doplněk. Sami se přesvěčte a vyberte si tu pravou rustikální koženou sedačku pro Vás.


Rustikální kuchyně

Vyrábíme Kvalitní nábytek na míru. Kvalitní použité kuchyně z Německa a celé EU včetně spotřebičů levně. Kuchyně a Interiéry levněji až o oproti konkurenci. Bazar kuchyňských linek.


Záruka měsíce na spotřebiče. Vše skladem a vystaveno v ČR! Provádíme údržbu kuchyní po převozu. Výrobní řada TREND nabízí kuchyně s nadčasovým moderním designem, paletu speciálně míchaných odstínů barev a vysoce odolné lamináty.


Rustikální kuchyně

Ve výběru kuchyní najdete jak designové a moderní, tak stylové (klasické nebo rustikální ) kuchyňské linky. Kuchyně vyrábíme na míru, žádný atyp pro nás není problém. Pokud jste fanoušci provensálského stylu a hledáte inspiraci a rady, jak vaši kuchyň zvelebit, podívejte se do naší sekce. Víme totiž, že navrhnout a realizovat podobnou kuchyň může být náročné. Nejlépe vyniknou ve velkých prostorech rodinných domů.


Ať už se rozhodnete pro bílou rustikální kuchyň, nebo pro klasický vesnický styl. S výrobou kuchyní dostanete ucelenou kuchyň až do nejmenšího detailu. Samozřejmostí je výběr stylových úchytek, designu skel ale i výběr rustikálních obkladů. Do rustikální kuchyně Vám navrhneme i stylové, moderní spotřebiče, které nebudou narušovat celkové kouzlo rustikální kuchyně.


Frézované přední plochy, vitrážové výplně horních skříněk, nápadité úchytky a malebné římsy vykouzlí rustikální vzhled všude, kde chcete cítit trošku nostalgie a tepla domova. Kuchyně Beroun jsou největším prodejcem použitých kuchyní. Kromě nich prodáváme také kuchyně nové, koupelnové sestavy a ostatní nábytek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky