čtvrtek 23. srpna 2018

Kronospan pracovní desky

Tyto webové stránky využívají soubory cookies a další technologie sledování, které vám pomohou s navigací a zlepší naše marketingové služby. Postformingové kuchyňské pracovní desky jsou vyrobeny s použitím dřevovláknitého pásku vysoké hustoty, který zesiluje přední okraj pracovní desky. Tato technická inovace zlepšuje kvalitu profilu a zvyšuje odolnost desky proti nárazu. Lišty poskytují další ochranu zadní hrany pracovní desky.


Nabízejí praktickou cestu napojení pracovní desky ke stěně a mohou být jednoduše instalovány za použití silikonového pásku, což je nejen jednoduché na aplikaci, ale zároveň poskytuje také ochranu proti vodě a páře.

Tyto desky mají zvýšenou odolnost proti oděru a vlhkosti, jsou funkční a vypadají skvěle. Pracovní desky Slim Line jsou určeny pro vodorovné instalace a vybrané dekory doplní každý styl. Nepotřebují další hrany, ani žádnou další konečnou povrchovou úpravu, takže jsou dokonalé pro zakázkové kuchyňské. V nabídce pracovních desek společnosti Kronospan Jihlava mají všichni.


Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Sortiment kvalitních desek na bázi dřeva, vytvořený tak, aby byl inspirací pro designéry, architekty a řemeslníky a přinášel originalitu a inovaci projektům po celém světě. Největší využití nacházejí jako kuchyňské desky nebo jako stolové desky v laboratořích, kancelářích či nemocnicích.


Jsou odolné proti poškábání.

Naše SKLADOVÁ KOLEKCE zahrnuje více než dekorů pracovních desek Kronospan v imitaci povrchů kamene a dřeva a obsahuje také moderní uni-barvy. Popis pracovních desek. KRONOSPAN zádové desky k pracovním deskám KRONOSPAN jsou dodávány v identických dekorech a strukturách jako pracovní desky KRONOSPAN.


Zádové desky jsou laminované dřevotřískové desky , s oboustranným dekorem. Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. Spodní strana desky je opatřena parozábranou a protitažným papírem.


Kompaktní desky (dodání možné od ks). Velký výběr pro exteriérové aplikace: dekorů. Pro interiér - v podstatě možno vybírat z celé kolekce Kronospan. PRACOVNÍ DESKY PRACOVNÍ DESKY KRONOSPAN. Nabídka pracovních desek Kronospan je opravdu pestrá, v její kolekci je připraveno sedmdesát devět dekorů s různými povrchovými strukturami v matném či lesklém provedení.


Sortiment pracovních desek doplňuje příslušenství, které je potřebné k funkčnímu a detailnímu zakončení. Kuchyňské pracovní desky. Prodáváme kvalitní pracovní desky renomovaných německých značek Kronospan a Pfleiderer. Standardní šíře všech kuchyňských desek je 6mm.


Desky jsou dostupné v tloušťkách mm.

FK Arktika stein 3CF Třešeň 3FH Jett Graphit 4FH Karát 5FK Classic zelená 6CF Olše. Výroba a prodej pracovní , kuchyňské desky a stoly, podlepené dřezy. Zde si můžete prohlédnout širokou nabídku dekorů pro pracovní desky a lamino Kronospan , a také zde naleznete základní a technické informace o deskách. LAMINO KRONOSPAN Společnost Kronospan Jihlava je jeden z největších výrobců plošného materiálu pro nábytek i stavbu.


Díky jednoduchým a jasnými liniím jsou tyto kuchy. Laminované desky Kronospan , zakázková výroba nábytku, kuchyňské linky, vestavěné skříně, nábytek pro domácnost, formátování, řezání lamina, lepení nábytkových hran, prodej plošného stolařského materiálu, nábytkové kování, d. Moderní výrobek na bázi nosné dřevotřískové desky polisované na horní ploše dekorativním vysokotlakým laminátem. Přední hrana je do profilu „U“. Overlay vrstva na povrchu laminátu zaručuje vysokou odolnost proti oděru, poškrábání a nárazu při běžném používání. K dispozici jsou klasické postformingové pracovní desky se zaoblenými hranami v poloměru mm.


Nově je u sedmi vybraných dekorů moderní provedení kuchyňské desky s rovným okrajem z mm ABS hrany. Laminované dřevotřískové desky jsou tradiční velkoplošné desky na bázi dřeva povrchově upravené impregnovaným dekorativním papírem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky