pondělí 13. srpna 2018

Ruční šlehač s tyčovým mixérem

Ruční mixér vám pomůže s mixováním, šleháním i hnětením. K práci využívá odnímatelné metličky, díky nimž se mu také říká ruční šlehač. S ručním šlehačem ETA Crema šleháte, hnětete i mixujete v několika okamžicích. Další oblíbenou mutací je ruční šlehač s tyčovým mixérem – v takovém případě je dodávána i mixovací noha z plastu, nebo z kovu. Takto vybavený šlehač pak svými funkcemi nahrazuje i ponorný tyčový mixér.


I ruční šlehače nabízejí jistou variabilitu a jsou v často v kombinaci s tyčovým mixérem nebo dokonce sekáčkem. Vše pak funguje na jednom motoru a měníte pouze nástavce. Mezistupněm mezi ručním šlehačem a robotem je ruční šlehač s mísou. Ta má základnu, do které se šlehač usadí, a my ho nemusíme při šlehání.


Veškeré informace o produktu. Ruční šlehače s tyčovým mixérem Bosch na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových. Přednosti: - rychlostních stupňů - tlačítko TURBO - extra silné šlehací. Součástí šlehače jsou dlouhé šlehací metly, hnětací háky , odnímatelný nerezový tyčový mixér a pracovní nádoba o objemu 8ml. Hnětení, Regulace rychlosti. Vzhledem k jeho minimální ceně ale disponuje skvělými funkcemi, a nahradí tak hned přístroje včetně smoothie mixéru.


Vážení zákazníci, vzhledem k situaci je přáním dopravců minimalizovat dobírky, doporučuje se platba převodem nebo kartou. Díky svým jednoduchým a čistým liniím je tento elektrický mixér skutečným paprskem. Prepline HM4s tyčovým mixérem a rotační nádobou.


Jeho spodní část dokonale dosedne na hrdlo a vytvoří tak z vrchní části zátku - častým problémem tyčových mixérů je, že mixovaná surovina je po celé kuchyni. Výkonný ruční šlehač nezabere moc místa a při tom hodně pomůže! Nabízíme kvalitní ruční šlehače a mixéry značek Tefal a Domo za nízké ceny. JavaScript seems to be disabled in your browser. S tyčovým mixérem vyrobíte přesnídávky, namixujete koktejly, ale i našleháte šlehačku nebo nasekáte bylinky či cibuli.


Vše záleží na konkrétním přístroji a jeho doplňkovém příslušenství, které funkce tohoto malého pomocníka do domácnosti dokáže rozšířit. Stačí ho upnout, zapnout a už to šlehá sám. U tohoto modelu ručního šlehače naleznete rychlostních stupňů chodu a stojan s plastovou mísou o objemu l. Dále tlačítko TURBO, uvolňovací tlačítko, šlehací metly a hnětací háky. ETA Fresco spadá do kategorie ruční elektrických šlehačů s otočnou mísou.


Ty se vyznačují velikou kompatibilitou a větším množství využití při mnoha kuchyňských pracích. Fresco v sobě ukrývá jak ruční šlehač , tak i kompletní kuchyňský robot včetně otočné mísy. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. V porovnání s tyčovým mixérem je zrovna sekáček spotřebičem s velice úzce ohraničenou působností a není divu, že to není zrovna prodejní hit. Na druhé straně, kdo má na kuchyňské lince dostatek prostoru a potrpí si na všelijaké zlepšováky, zrovna sekáček pro něj nebudou vyhozené peníze.


Má stupňů rychlosti a tlačítko MAX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky