úterý 21. srpna 2018

Kanystr na benzín 5 litrů

Včetně nalévacího hrdla. Kč (1EUR) Plnicí systém pro p. Plastový kanystr na pohonné hmoty Objelitrů Velký dvacetilitrový kanystr na naftu, benzín a další kapaliny. Díky objemu je vhodný i. Plastové kanystry o objemu , 1 2 nebo litrů vhodné na vodu, naftu, olej, phm.


Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte.

Plechový kanystr na PHM s klapkovým uzávěrem o objemu litrů. Je dodáván s nalévací hubicí (lidově označovanou jako „ohebný krk“), díky které je možné palivo nalévat přímo do hrdla nádrže bez nutnosti použití trychtýřů nebo nálevek. Vhodné použití na benzin , naftu, oleje. Pro bezpečnou manipulaci doporučujeme použít výpustnou hubici GEL004. Kanystr na benzin , l průhledný.


V závislosti na zemi jsou možné odchylky od tohoto sortimentu pr. Sikkia plastový kanystr na benzín , 10L, x 34x cm. Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování pohonných hmot.

Silné provedení zajišťuje dlouhou životnost. Zcela nový 15-litrový kanystr na benzín do kolových strojů nabízí inovativní způsob tankování, zejména díky jedinečnému umístění ergonomických úchopů a speciálnímu úložnému prostoru pro hubici. Kvalitní kanystr pro uskladnění litrů paliva.


Plnící hubice usnadňuje doplňování paliva bez jeho rozlití. Došel vám benzín v autě a nemáte rezervu na dojetí? Pak máme pro vás tento praktický kanystr na pohonné hmoty. Objem litrů je dostatečnou zásobou.


Ideálně se hodí i na zahradu k sekačce, nebo elektrocentrále. All Ride je černý plastový kanystr na pohonné hmoty o objemu litrů. Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat.


Jde o již vyprodanou položku n. Je to podceňovaný autodoplněk, který většinou zakoupíte draze na benzínové pumpě, až když jej opravdu nutně potřebujete. Při tom nezáleží na tom, jestli vám chybí například pracovní stůl, brusné papíry, kotouče, vrtáky nebo organizér. Dokonce ani nezáleží na tom, jestli si potřebujete svou dílnu vybavit od základu nebo se poohlédnout po chybějícím sortimentu. Značka MAGG je dlouho broušeným brandem společnosti PHT a.

Praktický kanystr na uskladnění litrů paliva. Automatická plnící hubice zabrání přelití při doplňování paliva. Je vybaven nalévací hubicí (tzv. ohebným „krkem“), který umožňuje nalévání paliva rovnou do hrdla nádrže a není třeba použití trychtýřů či nálevek. Každému řidiči se už aspoň jednou během jízdy stala nepříjemná situace v podobě vyčerpání paliva.


Pokud tato situace nastane, bude se hodit kanystr , díky kterému budete moci přenést palivo z nedaleké čerpací stanice. Většina obsahuje již přídavnou nálevku, která Vám umožní pohodlné přelití. Kč s DPH 1Kč bez DPH. Bezpečnostní kanystr na benzín litrů s tankovací pistolí. Provozovatel webu HighTech Industries s. Snadná manipulace a jednoduché plnění díky inovativními provedení kanystrů.


Mobilní polyetylenové kanystry na nebezpečné kapaliny a pohoné hmoty naftu a benzín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky