pondělí 13. srpna 2018

Jedy na potkany

Na potkany zabírá dobře, na myši hůř. Brodifakum - je účinější než bromadiolon. Jaká forma jedu je nevhodnější na potkany. Jedy na potkany se vyrábějí v různých formách.


Nejpoužívanější jsou jedy na potkany ve formě. Jed na potkany v naší nabídce proto funguje jinak.

Má delší nástup účinku, navíc po jeho konzumaci potkan cítí nedostatek vzduchu, a vyhledává proto venkovní prostory. Jed tedy spolehlivě vyhubí celou potkaní rodinu, a navíc se nemusíte bát, že se tak stane na špatně dostupném místě. Zrejme máloktorá domácnosť ešte nezažila situáciu, kedy do rodiny pribudol tak trochu neželaný člen. Avšak potkan je v skutku špecifický tvor, ktorý dokáže vyvolať strach, urobiť neporiadok či spôsobiť nemalé škody.


Na nástrahu se proto postupně vrhnou všechny. Všechny dnes prodávané jedy na myši fungují na principu antikoagulantů. Antikoagulanty jsou látky které zabraňují. Jedy značky BROS obsahujú látky, ktoré urýchľujú mumifikáciu mŕtvych tiel hlodavcov, vďaka čomu nedochádza k rozkladu tela a otrave spodných vôd.


Pri výbere pasce na potkany máte hneď niekoľko možností.

Od najlacnejších plastových, ktorých cena sa pohybuje už od €, cez prepracované kovové pasce v. Granule na myši, likvidace potkanů, krys. Nejprodávanější přípravky: Stop škůdcům gel, Rat Killer. Dobrý den, jedy které fungují na principu ředění krve (což jsou všechny dnes prodávané jedy na potkany ) vyvolávají u škůdce před smrtí pocit dušnosti, takže by měl opustit noru a snaží se dostat na vzduch.


Proto jsou po použití nástrah často vidět přiotrávení zpomalení potkani venku. Otrava a jed na myši a potkany - Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara. Také domácí zvířata krmte na jednom místě, které důkladně čistěte, a dejte pozor na to, aby jídlo nikam neodnášela. Myši, na rozdíl od potkana, stačí jedna zanedbaná díra a už je uvnitř.


Ujistěte se tedy, že v domě nemáte žádné neutěsněné štěrbiny. Cestu do vašeho příbytku. Rychlost hubení závisí na rozšíření hlodavců v objektu a účinnosti nástrah. Staničky a nástrahy položte do míst, kde se potkani obvykle vyskytují, poblíž jejich nor, ke zdrojům potravy nebo do cestiček, kterými prochází.


S „ jedy na potkany “ pracujte opatrně a vždy si přečtěte informace na jejich obalu. Na internetu se dočtete o různých tipech a radách. Jednou z nich je například nápa že do děr budete potkanům házet hlučnou pyrotechniku. Oni to budú chodiť okukávať a tak do 2-dní to zožerú.


Alebo sú aj pasce na potkany , rovnaké ako na myši, len väčšie. Skús sa spýtať v zahradkárskych potrebách, tam ti možno poradia aj čo nasadiť, aby pes na to nedoplatil.

Pasti na potkany jsou jednoduchým řešením, jak se zbavit potkana. Stejně tak pasti na krysy. A v podstatě můžeme říci, že i pasti na myši, protože všechny pasti na hlodavce jsou si konstrukčně více než podobné.


Rodentox Zrno na hlodavce, potkany ,myši. Biocídny výrobok používajte bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o prípravku.


Na základě pozorování se stanoví povolený limit, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky