pondělí 14. prosince 2015

Beko cbi 7703 recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nezávislé recenze : recenze Beko. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


S chladícím objemem 1litrů nabízí efektivní řešení pro uložení všech vašich potravin. Mrazák se nachází ve spodní části. Využít můžete police z tvrzeného skla, zásuvku z průhledného plastu na ovoce a zeleninu nebo dveřní přihrádky pro účinné vychlazení. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Trova Prezzi è il motore di ricerca che ti fa risparmiare sui tuoi acquisti.

Non riesci a trovare il manuale che stai cercando? Il tuo oggetto potrebbe avere bisogno di una riparazione. Oferă o descriere clară și detaliată a problemei și pune întrebarea ta. Chladící objem 1litrů nabízí dostatek prostoru pro uložení všech potravin. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Disponuje nulovou zónou, která udržuje Vaše potraviny čerstvé. Nabízí velice užitečnou funkci automatického odmrazování. Má elektronické ovládání s displejem.


Tesnění je opatřeno antibakteriální úravou, aby Vaše potraviny zůstaly déle svěží. Je možnost otočení dveří na obě strany. Volba chladícího výkonu je zajištěna elektronickou řídící jednotkou s nezávislou regulaci teploty v chladničce a mrazničce.


Veškeré informace o produktu. EN Please read this manual first! Vestavná kombinovaná lednice Beko s automatickým odmrazování a nulovou zónou. S chladiacim objemom 1litrov ponúka efektívne riešenie pre uloženie všetkých vašich potravín.


Antibakteriálne tesnenie. Spoľahlivo bráni šíreniu baktérii, ktoré sa nachádzajú vo vnútri chladničky.

O tom svědčí především celkový užitný objem, který činí 2litrů (1litrů chladnička, litrů mraznička). Chladiaci objem 1litrov ponúka dostatok priestoru pre uloženie všetkých potravín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky