úterý 29. prosince 2015

Indukční varná deska beko hii 64400 at

Indukční varná deska beko hii 64400 at

Vyjímečné bílé provedení. Indukční deska pro snadnější a rychlejší vaření. Elegantní černé provedení. Senzorové ovládání na úrovní a booster.


Přehledný displej, dětský zámek proti zapnutí desky dětmi. Ochrana proti přetečení tekutiny na desku, automatické vypnutí při. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Funkce Booster umožňuje téměř okamžité zahřátí. Bezpečnostní systém proti přetečení vypne varnou desku, když k přetečení dojde. Dětský zámek se postará o bezpečnost Vašich ratolestí.


Indukční varná deska beko hii 64400 at

Dále pak disponuje časovačem na každou varnou zónu. Symbol “H” na displeji vám napoví, že varná zóna není dostatečně chladná a není bezpečné se jí dotýkat. Dětský elektronický zámek desky blokuje ovládání varné desky. Díky systému rozpoznání hrnce je napájen vždy jen prostor pokrytý nádobou. Ukazatel zbytkového tepla.


Dotykové ovládání a indikátor zbytkového tepla usnadňuje obsluhu desky. Z bezpečnostního hlediska je k vybavena dětským zámkem. Vám pomůžeme s výběrem Vámi požadovaného zboží. Pracují na odlišném principu ohřívání.


Indukční varná deska beko hii 64400 at

Jedná se o nejbezpečnější způsob vaření, kdy je zahříváno pouze dno hrnce a plotna zůstává studená. Pokud jej odejmete bez. Varná deska dokáže automaticky detekovat přítomnost hrnce.


Deska je z praktických důvodů ohraničena stylovým nerezovým rámečkem, díky kterému skvěle zapadne do celkového designu kuchyňské linky a nebude zbytečně výškově přesahovat. Všechny jsou vybaveny timer a boostery. Pro dokonlalú bezpečnost varná deska nabízí dětský zámek, ochranu před přetečením a přehřátím, funkci automatického vypnutí a ukazatel zbytkového tepla.


Indukční varná deska beko hii 64400 at

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Veškeré informace o produktu. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Díky chytré technologii IndyFlex (spojení varných zón) a Eco úspornou funkcí, je tato deska oblíbená mezi zákazníky. Sklokeramická indukční deska. Vy můžete své pokrmy připravovat až na čtyřech různých plochách o průměru 2mm, 2× 1mm a 1mm. Dětská pojistka zajistí maximální ochranu vašich ratolestí od nepříjemného popálení.


Bohatá nabídka moderních samosttných varných desek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky