pátek 25. prosince 2015

Skříňka s umyvadlem levně

Jestliže chcete mít všechno dokonale sladěné, není nic lepšího, než si pořídit skříňku s umyvadlem , která dokonale zapadne do vaší koupelny. Nemusíte řešit, zda se vám umyvadlo vejde nad skříňku a kam uložit všechny nezbytné přípravky a ručníky. Koupelnová skříňka NEJBY Ds umyvadlem , bílá. Získáte tak dostatek úložného prostoru třeba na ručníky. Zařizujete koupelnu a sháníte koupelnovou skříňku s umyvadlem ? Závěsná koupelnová skříňka je praktická a usnadní čištění podlahy.


Kingsbath Aqua-Easy II koupelnová skříňka s umyvadlem. Baterii a odpad je třeba si dokoupit. Výhodou pak je, že si můžete vybrat baterie přesně dle svých představ.


Při nákupu nezapomeňte, že nejdříve je třeba pořídit skříňku s umyvadlem a až pak odpad. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Série Jika Plan, dodá koupelně luxusní nádech a poskytne větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků.


Díky ekonomičtějšímu provedení a vybavení skříňky za přijatelnou cenu. Podumyvadlová skříňka je prostě ideální pro uschování velkého množství věcí. Snadné zařízení koupelny! Ať již se jedná o jednotlivé kusy.


Skříňka má lakované čílko pod umyvadlem a čela. Skladem u dodavatele – prac. Nejlevnější e-shop T-nabytek. Zboží za akční ceny, slevy.


Nabízíme široký sortiment umyvadel s vestavěnými skříňkami. Je to elegantní řešení, jak schovat sifon a ještě ušetřit prostor. Vybírat můžete jak skříňky s moderními hranatými tvary i skříňky v retro designu. Celkový vzhled koupelny dolaďte výběrem koupelnového zrcadla. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání.


Elegantní skříňka s umyvadlem KOLO TRAFFIC, se hodí do každé koupelny. Nosnost zásuvek je kg. Madlo je částečně zapuštěno do čela zásuvky.


Skříňka s umyvadlem levně

Součástí dodávky je nábytkový sifón a instalační sada. Praktická doplňková vysoká skříňka do koupelny s dostatkem úložného prostoru. Bílé lakované boky i čela, lesk.


V nabídce je i rozměrově stejná skříňka s vyjímatelným košem na prádlo (označení PROV50K) ve spodní části skříňky. Kromě výše popsaných koupelnových skříní rozlišujeme ještě boční skříňky, spodní skříňky s umyvadlem , zrcadla se skříňkou a osvětlením atd. JIKA CUBE skříňka zásuvková s umyvadlem 65xcm.


Skříňka s umyvadlem levně

Vybavujete koupelnu a chcete ji mít hezkou a moderně zařízenou? Pak v ní nesmí chybět koupelnová skříňka s umyvadlem Manela 3. Umyvadla samostatná, zápustná, na desku za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky