úterý 29. prosince 2015

Vlastní pivní tácky

Máte nějaký vlastní nápad na pivní tácek? Chcete někomu udělat radost? Je vás parta kamarádů, sportovců, hudebníků nebo úředníků a zajdete společně na pivko?


Hospodští mají rádi, když můžou dát pivo na pěkný originální podtácek (mnohokrát vyzkoušeno v různých hospodách ). My vám takový tácek vyrobíme!

Už jste někdy koketovali s myšlenkou, jak by mohla vypadat vaše vlastní restaurace nebo kavárna? A jak by v ní vypadaly pivní tácky ? Byl to stále dokola se opakující design některého z pivovarů nebo jste si dali tu práci a potisk pivních tácků jste si navrhli sami? Tak se zcela jistě odlišíte. Ze zážitku Uvařte si vlastní pivo jsme byli nadšeni především a hlavně zásluhou pana sládka Ing.


Miroslava Kučery, který se nám opravdu věnoval na nejvyšší úrovni. Po celou dobu byl milý, vstřícný - je vidět, že ho vaření piva opravdu baví a dělá to s láskou.

Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Neděláme sériovou výrobu tisíce stejných kusů, děláme malé série a děláme výrobu na zakázku. Ať se Vám tu líbí a pivo nám chutná ! Výroba pivních tácků se provádí tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm. V níže uvedených galeriích si můžete vybrat požadovaný formát – kulatý, hranatý nebo speciální formát.


Pokud si nevyberete z již existujících výsekových forem, je možné nechat vyrobit jakoukoliv. Stojánek na pivní tácky - nový model. S nový rokem jsme zařadili do výroby nový model stojánku na pivní tácky lp180ly. Na Vaše přání jsme na web umístili nejběžnější tvary. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Tak to jste na správném místě! Na tomto webu máte moľnost prohlédnout si celou moji naskenovanou sbírku a obohatit tu svoji. Na vzájemné výměně se jistě dohodneme.


S tácky umíme opravdu cokoliv.

Pivní tácky vyrábíme tiskovou technologií offset na vysoce bílou pivní lepenku o tloušťce cca a 6mm. Spektrum tvarů pivních tácků je opravdu široké – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Začal jsem ovšem sbírát etikety, sklenice, zátky, účtenky a další materiály. Vlastně všechno co se týká piva. Dělám si svůj vlastní katalog věcí co vlastním a díky něco si chci spočítat kolik věcí mám od kterého pivovaru a kolik dohromady.


Takže můžou mít jiné pivní tácky např. Sparťani a jiný Slávisti :-)) Ideální produkt pro svatební hostiny, firemní večírky a promotion akce! Potisk UV LED ekologickou technologií na velmi kvalitní pivní karton 500g o síle 2mm.


Pivní tácky patří mezi naprosto nezbytné vybavení každého gastronomického zařízení a hodí se také dobře k vlastní reklamě. Zatímco jednu stranu zdobí například logo vašeho dodavatele piva či jiných nápojů, můžete druhou stranu využít jako reklamní plochu pro propagaci svého gastronomického podniku. Kartonové pivní tácky s vlastním potiskem.


Papírové pivní tácky potiskujeme v sadě 4ks. Tyto pivní tácky jsou z tvrzeného kartonu. Velikost mají tyto pivní podtácky 85x85mm. Vážení návštěvníci, vítám Vás na webu věnovaném mému dlouhodobému koníčku, kterým je sběratelství pivních tácků.


Muž, který tvrdí, že nikdy nesnil o tom, že si jednou uvaří svoje vlastní pivo, lže a zdává se mu o tom dodnes. Ale ani on už si nemusí zoufat. S naším domácím pivovarem se může každý stát profesionálním sládkem a uvařit si svoje pivo pěkně v pohodlí domova.


Buďte nápadití a překvapte hosty vašich akcí. Použití:Personalizovaný pivní tácek je ideální produkt pro svatební hostiny, firemní večírky a promotion akce. Hravě tak oslovíte široké publikum moderním a kreativním způsobem, kterým navíc navodíte pozitivní prostředí. Tyto vlhkost absorbující podtácky, vyrobené ze solidní lepenkové plsti, mohou být.


Start výroby pivních tácků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky