úterý 22. prosince 2015

Zástěna před krb

V katalogu nemáme podrobnější informace o zástěna před krb. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Všechny informace o produktu Grilovací nářadí zástěna před krb , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze zástěna před krb. Stylový produkt: Kovová zástěna před krb.

Zástěna před krb Jerrica - Art-Meridian. Přední část je tímto dostatečně chráněna, boční strany ne, ale ty nejsou tak hžavé. Kaminer Krbová zástěna ohrádka ke krbu zábrana. KRBOVÁ ZÁSTĚNA Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům, práškově lakovaná.


Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Samozřejmostí jsou výřezy ve skle, otvory pro externí přisávání vzduchu, skla na krbové římsy nebo sklo před krby.


Nabízíme také sklo jako ochranu stěn před ohořením u krbových kamen nebo kuchyňských varných desek.

Jsme zpracovatelé skla, u nás máte možnost zvolit si tloušťku skla, barevný odstín, druh. Chrání před jiskrami a uhlíky, které vylétají z krbu. Ochrání podlahovou krytinu ale i děti a domácí mazlíčky. Dokonale se hodí k dalším produktům pro krb od. Nenašli ste to, čo hľadali?


Dokážeme pre Vás vyrobiť bio krb na zákazku. Bio krb ma regulaci plamene a je mozne ho vybavit a hornim sklem. Více informací ID kod 311.


Ručně kovaná zástěna před krb se síťkou proti jiskrám. Balkonová zástěna na ochranu před větrem, šedá. Skleněná zástěna 800x500. Balkónová zástěna béžová, x 4cm. Popis : Kovaná zástěna před krb se síťkou.


Povrchová úprava : černá grafitová , stříbrná patina. Doporučujeme v kombinaci s ostatními doplňky ke krbu od. Víte, jaký je francouzský recept na domov snů?

Delikátně vybrané barvy, které sice vypadají na první pohled nenápadně, ale dokáží rozehrát nekonečný tanec chutí. My ne, ale sama francouzská značka Antic Line o tom. Jednodílná krbová zástěna na ochranu proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Nezbytný doplněk v případě otevřených ohnišť. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete.


Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu. Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit. Kč Zobrazit Zatím nebyl přidán žádný komentář.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky