neděle 27. prosince 2015

Hliníkový šatní systém

Hliníkový šatní systém. Pokud dáváte přednost modernímu stylu a lehkosti je přesně pro vás hliníkový systém. Tvoří ho subtilní designová hliníková konstrukce s možností snadné a rychlé změny polohy a umístění jakékoli části.


Změna obchodního jména 11. Vážení obchodní partneři, na základě rozhodnutí valné hromady společnosti VISIMPEX a. S vhodným adaptérem lze systém dovybavit šatní sklopnou tyčí Servetto JUNIOR a různými výsuvy.

Odpovídající příslušenství najdete mezi šatními tyčemi, popř. Upevnění na stěnu pro hliníkový profil Loft Solo. Závěsný systém pro posuvné šatní skříně je sada posuvných dveří vybavených horními nebo dolními pevnými válečky. Obsahuje hliníkový profil se speciální vrstvou. Systém umožňuje zavíračům přesně zavírat dveře.


Potřeba jeho vzhledu byla diktována životními podmínkami mnoha majitelů bytů a jejich rodin. Montáž komponentů se realizuje pomocí upevňovacích elementů ze zadní strany nosného profilu. AMS - jednoduché a variabilní řešení Vašich šaten, obývacích či komerčních prostor.


Systém se skládá z nosného profilu, na který se naráží krycí profil (typy).

Veškeré komponenty se montují přímo do. Významnou oblast tvoří dodávky hliníkového stavebnicového konstrukčního systému. Dodáváme jak jednotlivé komponenty, tak díly připravené k finální montáži, anebo hotové. V kategorii Regálový a policový systém máte možnost objednat si různé typy převážně hliníkových profilů pro individuální zařízení Vaší šatny.


Do každévestavěné skříně patří dnes už i šatní drátěný program jako jsou koše na prádlo, kravatníky, držáky na boty, sklopné věšáky. Výroba i montáže fungují za přísných hygienických opatření bez jakýchkoli výkyvů. Dovolujeme si ujistit všechny naše stávající i budoucí klienty, že zodpovědně ctíme všechna nařízení vlády, naši pracovníci nosí roušky a efektivně a účelně používají dezinfekční prostředky. Nástěnné regály ELEMENT SYSTEM jsou perfektním řešením prostoru v šatnách a prádelnách.


K s povrchovou eloxovanou úpravo pro LED pásky. Skvělý pro instalování do skříní, šaten kde slouží zároveň jako osvětlení tak i jako šatní tyč. Dobrý přenos tepla ve vztahu k povrchu. Moderní hliníkový úložný systém Easy-Fit je vhodný pro výrobu nábytkových sestav, regálů pro obchody či výstavy nebo jakéhokoliv úložného prostoru. Oddělené šatní místnosti mohou být velice jednoduše vytvořeny z tohoto systému.


Více informací naleznete na stránkách. Nabízíme šatní systémy několika evropských výrobců. Umožňují vzdušně, bez budování skříňových stěn, vytvořit odkládací prostor stejně efektivně, jako ve sříni, ovšem bez úbytku místa pro korpusy.


Otevřené vzdušné šatny jsou určeny především do samostatných prostor. Vyrábíme je v různých materiálových a barevných provedeních. Sníte o průchozí šatní skříni, ve které budete mít dostatek místa pro oblečení, boty, sportovní vybavení, kde se pohodlně převléknete a vše budete mít pěkně na jednom místě?

V XXXLutz si můžete nechat navrhnout šatnu na míru. Posuvné dveře navíc ušetří. Domníváme se, že vestavěná skříň by do vaší místnosti měla padnout jako oblek ušitý na míru.


Proto si všechno kolem šatní skříně PAX vybíráte sami – od rozměrů a stylu po dvířka a vnitřní vybavení. Prohlédněte si naše navrhované kombinace nebo si vytvořte své vlastní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky