pátek 25. prosince 2015

Strojek na nudle bazar

Není nad vlastnoručně vyrobené nudle , se kterými obohatíte vámi připravovanou polévku. Karviná, cena 150Kč, od Ján Juračko na Sbazar. Popis: Prodám ks strojků na nudle.


Strojky na výrobu těstovin. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám strojek na výrobu sushi je vynikající kuchyňský pomocník pro přípravu rolek z různých druhů surovin. Můžete jej použít například pro přípravu klasického sushi, ale i různých masových, sýrových, zeleninových a nebo ovocných rolek. Cena 95Kč osobní odběr, 150Kč vč. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů strojek na vlasy.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vyválené těsto pak krájí v různých šířk. Vybírejte z inzerátů.


Produkt Ruční strojek na nudle Marcato Atlas 1prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Tenhle kousek už si ode mě bo.


Připravte si v kuchyni své vlastní domácí. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Jaký je dobrý strojek na domácí nudle a těstoviny? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Mlýnek strojek na nudle a těstoviny – strojek na těstoviny.


Nový, nepoužitý, ještě originál. Materiál: pevná chromovaná ocel (nerezový plech). Nabízíme pěkné a plně funkční, ruční, kuchyňský strojek na krájení nudlí. Pokud si nabízený strojek.


Prodám ruční mechanický strojek na válení a krájení těsta AMPIA 1od tradičního italského výrobce Marcato. Se strojkem snadno vyrobíte domácí těstoviny. Lze s ním vyválet těsto na požadovan. Ostatní - Starozitny strojek bazar. Se spiralizérem Brava snadno vytvoříte zeleninové nudle a originální pokrmy.


Místo sacharidů a kalorií si dejte k obědu cuketové nudle , jedinečné saláty či zeleninové těstoviny. Do kráječe prostě vložte kus zeleniny, zatočte rukojetí a zdravé a chutné pokrmy jsou na světě. Snadno se čistí a je vhodn. V originálním balení, ale používaný. Necham i po castech - bovden a hlavice.


Prodám kvalitní tetovací strojek od německé značky Bioevolution (model Margo Laser digital). Přístroj může být používán i na mezoterapii. Je ve výborném stavu, byl použitý jen párkrát, jelikož jsem se zaměřila pouze na microblading, takže je mi líto ho nechat jen ležet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky