středa 9. prosince 2015

Jaké suv vybrat

Jedná se o nejprodávanější SUV na trhu a jedny z nejprodávanějších aut u nás vůbec. Na rostoucí zájem zákazníků reaguje. SUV = Sport Utility Vehicle.


Jaké suv vybrat

Každý se již setkal s pojmem SUV , ale pravděpodobně jen málo z nás tyto tři písmena umí správně zařadit do světa motorů. Sport utility vehicle , neboli ve zkratce SUV , je vůz určený přednostně na zpevněné silnice, přesto díky své konstrukci odolá i terénu. SUV je oblíbený typ auta a výrobců, kteří SUV vyrábí je celá řada. Je proto velmi těžké najít jedno jediné SUV , které by bylo možné považovat za nejlepší a nejspolehlivější. Lidé jsou různí a stejně různé jsou i jejich požadavky.


Jen málokdo využije skutečný off roa ale vozy kategorie SUV dávají smysl nemalé části řidičské populace. Jsou prostorné, tudíž umožňují pohodlné rodinné cestování, je z nich dobrý výhled a většinou mohou mít pohon všech kol, což spolu se zvýšenou světlou výškou představuje nemalou výhodu v zimě nebo při cestě mimo zpevněnou komunikaci. Automobily segmentu SUV a crossover prožívají v posledních letech až neuvěřitelný boom. Podle posledních dat bylo v Evropě za loňský rok prodáno více než tři miliony vozů patřící do tohoto segmentu. To znamená, že každé čtvrté nové prodané auto je SUV.


Vzhledem k tomu, jak jsou tyto vozy oblíbené nás zajímalo, které je tedy to opravdu nejlepší? Jaké nejlepší SUV vybrat aneb SUVerénů. Může mi někdo laskavě vysvětlit, proč si lidé ostošest kupují auta s pohonem 4× aby s ním pak vjeli na polňačku jednou za rok, a to ješ. Zima je tady a najedou zase budou všichni akutně potřebovat na ty dvě pražské vločky čtyřkolku a hlavně SUV. Jenže který model si vlastně vybrat ? Populární rumunské SUV dostalo nový základní motor.


Je slabší než předchozí. Dacia Duster dostává nový motor 1. TCe 1Vyrábí se v rumunském závodě v Pitesti Mo. V souvislosti s nadcházející zimou jsme se tedy podívali na sedm solidních SUV , která v cenové relaci 3až 5tisíc Kč stojí za úvahu.


Havířova ale jezdim na. Velká terénní SUV sice lákala na závratné objemy kufru a možnost upoutání tří dětských sedaček vedle sebe, ale ekonomicky vypadala ze hry kvůli vysoké ceně. Rozmach menších a levnějších SUV , která zaplnila trh v posledních letech, budí dojem optimálního kompromisu a často se o nich mluví jako o rodinném ideálu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Trh s automobily v posledních letech ovládla kategorie vozů SUV. Ačkoliv se často tváří jako skutečné off-roady, většina jich je ale určena do měst a maximálně na polní cesty. Pokud chcete do opravdového terénu, musíte hledat mezi pár vyvolenými.


Jaké suv vybrat

A který z nich je tím skutečně nejlepším, to se rozhodli zjistit redaktoři z Autocar. Malé SUV modrého oválu je poprvé dostupné s automatickou převodovkou. Můžete ho koupit také v hybridní variantě motoru 1. Obě varianty jsou dostupné ve všech čtyřech výbavách. Poptávka po vozech z kategorie SUV je stále poměrně velká.


Pokud i vy patříte do kategorie těch, kteří plánují jeho koupi, a to ze segmentu ojetin, jistě vám přijdou vhod naše tipy na ty vozy, které jsou dobrou volbou z hlediska kvality a také z hlediska ceny. This feature is not available right now. Please try again later. Sportovně užitková vozidla vládnou světu a to nejen mezi novými auty, ale jejich obliba výrazně roste i mezi ojetinami. Pojďme se tedy podívat na to, jaké možnosti máte, když si chcete pořídit ojeté SUV s relativně omezeným rozpočtem.


Probereme si SUV do 3tisíc a koukneme na pět kusů, které za to stojí. A také na pět, jimž byste se měli vyhnout. Levná a cenově dostupná SUV. Městská a stylová SUV s pohonem přední nápravy, nebo všech kol. Jaké vybrat spolehlivé SUV s pohonem všech kol a naftovým motorem?


Naštěstí je tu naše poradna, kde se dnes budeme věnovat spolehlivým SUV s naftovým motorem, pohonem všech kol a cenovkou do 4tisíc korun. Na trhu ojetých SUV aby se čert vyznal. Osvěta je dobrá už proto, že doba je zlá a vývoji opravdu kvalitních motorů s velkou výdrží nepřeje.


Jaké suv vybrat

Odolných agregátů známe z minulosti nespočet, vybíráme však vzorek těch „novějších“, které nás ještě nenutí jezdit úplnými veterány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky