čtvrtek 10. prosince 2015

Elektrický krájač zeleniny

Elektrický krájač nájde uplatnenie v každej domácej kuchyni, keďže šetrí množstvo času a vynaloženej energie. Primárne je určený na krájanie chleba a pečiva, môžete s ním však krájať aj mäso, salámu, šunku či tvrdý syr. Hľadáte nový elektrický krájač zeleniny do kuchyne? Ponuka electronic-star je bohatá na kvalitné elektrické krájače a strúhadlá zeleniny.


Vyberte si z našej ponuky elektrické krájače a strúhače zeleniny Klarstein a OneConcept už dnes. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou.

Kamenné predajne sú zatvorené. Nenechajte si pokaziť kuchtenie manuálnym krájaním či strúhaním. Zaobstarajte si elektrický krájač zeleniny a prípravy na varenie sa značne skrátia. Moderné prístroje sú výkonné. Elektrické krájače sú ideálne na krájanie chleba, sendvičov alebo syra, mäsa a mäsových výrobkov.


Poskytne vám profesionálne nakrájaný produkt, s presnosťou a ľahkosťou. Inovácia medzi elektrickými krájačmi ovocia a zeleniny. Elektrický špirálovač DOMO prinesie do vašej kuchyne zábavu pri spracovaní ovocia a zeleniny a vytvorí úžasné špirálky, ktoré si zamilujú nielen vaše deti, ale prekvapíte nimi aj vašich priateľov a rodinu pri grilovaní a oslavách.

Vyberajte si Kuchynské krájače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hrubý nadstavec – možno využiť na strúhanie zeleniny do polievok, placiek, šalátov a pod. Profesionálny elektrický krájač zeleniny Kitchen Line.


Nadstavec na vlnité plátky – využijete na ozdobné krájanie ovocia aj zeleniny. Ideálny pre ľahké krájanie veľkého množstva zeleniny je ideálny pre malú a veľkú gastronómiu. S týmto krájačom možno vytvoriť skvelo vyzerajúce jedlo počas chvíle. Súčasťou balenia je aj praktická pomôcka, ktorá slúži na ochranu.


Je vynikajúci pre jednoduché, rýchle a bezpečné strúhanie, plátkovanie a krájanie potravín. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Minulý víkend sa mi pokazil môj krájač - po vyše dvadsiatich rokov poctivej a takmer dennej služby. Volali sme ho multiboy, originálny názov to ale asi nebol, vyrobený bol ešte v NDR. Zvládol úplne všetky druhy zeleniny , len nádobka bola malá, takže som väčšie množstvá spracovávala na pokračovanie.


Nerezový krájač na knedle vám v mnohom uľahčí prácu pri príprave knedle. Krájať môžete však aj syrové alebo sladké piškótové rolády, mäkké syry typu mozarella a pod. Kategória krájačov Borner PowerLine umožňujúci krájanie na plátky rôznych hrúbok a na rezančeky.


Najlepší elektrický krájač zeleniny dnešného hodnotenia od firmy Bosch.

Táto značka stelesňuje všetky najlepšie stránky, ktoré vznikajú v hlave kupujúceho výrazom „nemecká kvalita“. Krájače ovocia a zeleniny , v-krajace. Elektrický rezač zeleniny od firmy Bosch dodržiava zlatý priemer, ktorý ponúka kupujúcemu vysokú kvalitu za prijateľnú cenu. Náš sortiment FRESH EXPRESS zjednodušuje a urýchľuje každodennú konzumáciu zeleniny. Umožňuje pohodlne strúhať, krájať, rezať na kocky a iné.


Fresh Express si bez problémov nájde miesto na kuchynskom pulte vďaka svojim kompaktným rozmerom a štýlovému vzhľadu. Od základného krájania po špičkový výkon, stačí si. Vigan Mammoth EKelektrický krájač potravín, celokovový. B2B Špirálový krájač na zeleninu.


Jedná sa o pokročilejšie krájač zhotovený z lepších a kvalitných materiálov. Kombinuje sa tu kov s plastom. Vďaka tomu vyzerá dobre a rozhodne ho nebudete musieť z pracovnej dosky upratovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky