středa 9. prosince 2015

Gril catler 8012

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Gril jsem vybírala poměrně dlouho, neměla jsem v plánu za něj zaplatit více než tisíce korun. Po pročítání recenzí a konzultacemi s přáteli jsem ale grilu Catler nemohla odolat.


Nabídka grilu s mlýnky zdarma pro mě pak byla jasnou volbou. Hodně se mi líbí, že na stránkách výrobce je řada skvělých receptů a rad.

Je to však investícia na dlhú dobu, pretože tento gril znesie veľa a vydrží dlho. Gril je možné navíc rozevřít, takže při grilování můžete využít spodní i horní desku. Grily Catler se řadí mezi špičku, která se na českém trhu nachází.


Kontaktní grily Catler jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují snadnou a zdravou přípravu skvělých pokrmů v interiéru i na zahradě. Stolní gril od značky Catler patří k modelům, které mohou takřka plnohodnotně nahradit i venkovní elektrický gril a grilované pokrmy si díky němu můžete připravit v pohodlí vaší kuchyně. Poloprofesionální výrobek. Jsem s ním naprosto spokojen.


Vaše hodnocení je zavádějící.

Navíc prezentovat zrovna SAGE jako vítěze testu? Tu firmu co patrně kopíruje a prodává pod svým označením výrobek záhadně velice podobný tomuto modelu Catlera? Můžete to zjistit např. Unikátní funkce Díky unikátní konstrukci proměníte tento kontaktní gril na otevřený barbecue gril doslova během vteřiny. Při grilování jistě oceníte i nastavení výšky horní desky.


Zastane míchání, hnětení a šlehání v nerezové míse o kapacitě litrů s praktickým velkým uchem. Vďaka tomuto grilu si veľmi jednoducho pripravíte perfektné pokrmy, ako sú rôzne druhy grilovaného mäsa, rýb, zeleniny, sendvičov a mnoho ďalších. Vychutnejte si čaj nebo kávu přesně tak, jak je máte rádi. Konvice na čaj, kávovary, ale také široké příslušenství pro horké nápoje Catler vám umožní připravit si oblíbený šálek s profesionální kvalitou a zaručí vám, že to vždy bude dokonalý zááážitek všech smyslů. Gril je všestranne využiteľný a vďaka nemu dokážete pripraviť lahodné pokrmy od ľahkých raňajok až po.


Pojďme si k němu říci něco bližšího. Jedná se o kontaktní a barbecue gril 2v lze ho tedy z klasického grilu během chvilky přestavit na otevřený barbecue gril. Gril má spodnú dosku plochú a hornú rebrovanú, pričom sú potiahnuté nepriľnavou vrstvou Quantanium. Výška hornej dosky je nastaviteľná. Gril má časovač, nastaviteľný sklon spodnej dosky pre odvod mastnôt do misky a unikátny systém uzamykania, čím môžete premeniť kontaktný.


Hledáte kompaktní gril pro náročné?

Tak to jste na správné adrese. A vězte, že si vás získá již při první grilovačce. Je ideálním pomocníkem při přípravě rozmanitých grilovaných pokrmů, mj.


Prechod medzi polohami je chránený poistkou. Nastaviteľná výška hornéj platne a sklon tej spodnej. Tuk a šťava odtekajú do odnímateľnej nádoby, ktorá sa zasúva do podstavca.


Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Jeho povrch je vyrobený z hliníka, ktorý mu prepožičiava skvelý vzhľad a ľahko sa udržiava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky