úterý 8. prosince 2015

Kanystr na benzín 20l

Ocelový kanystr , objem 20l , vhodný na benzín , naftu a oleje. Charakteristika: Obje20litrů Vhodný na benzín , naftu a oleje. ORION kanystr na vodu l. OBI kanystr na benzín má certifikaci UN, takže je schválen pro přepravu benzínu a nafty.


Rychlotankovací kanystr na benzín TUFF JUG 20L - oranžový.

Při tankování stačí pouze nasa. Plastový kanystr 20l , černý Plastový kanystr 20l ,. Stop ventil na benzín. STOP ventil použitelný na kanystry TECOMEC, zabraňující přelití paliva. Plastové kanystry jsou vhodné ke skladování a bezpečné přepravě benzínů, nafty, topných olejů a mnoha dalších druhů hořlavin.


Výhoda těchto kanystrů je jejich odolnost, pevnost a ochrana před statickou elektřinou. Pružná hubice na tomto typu kanystru je ideální pro bezchybné nalití kapaliny do nádrže, neměla by ukápnout ani kapka paliva, pokud nástavec nebo.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Používaný v každé situaci kde je průtok vody omezený nebo ne. Jistota je jistota, a proto je dobré s sebou vždy vozit alespoň jeden kanystr naplněný příslušnou pohonnou hmotou. Plechové kanystry na benzín i naftu. Ideální je pro tyto účely velký 20l kanystr , v nouzi však postačí i menší, třeba 10l nebo plastový 5l kanystr s praktickým hrdlem, pomocí kterého palivo snadno doplníte. Velký ocelový kanystr na benzín s kapacitou až litrů.


V nabídce kanystry různých objemů. Kanystr ocelový na benzín , 20l EXTOL-PREMIUM. Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování pohonných. Klasické kanystry vhodné na rezervní zásobu paliva do auta nebo jako zásobník paliva do lesa pro lesní dělníky.


Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Cena dopravy 1Kč s DPH.

Osobně na Mělníku - pošleme. Nový nepoužitý kanystr na benzin , naftu apod. Nabízíme kanystry na benzín l, kanystry 20l i kombi kanystry. EXTOL PREMIUM kanystr ocelový na PHM 20l. Kč, pouze na ProMistry.


Je to podceňovaný autodoplněk, který většinou zakoupíte draze na benzínové pumpě, až když jej opravdu nutně potřebujete. Profesionálne kanystr oceľový na benzín , 20l za skvelú cenu! Nakupujte chytro na Zvaracky-obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky