úterý 22. prosince 2015

Stolní mixér severin smoothie sm 3737 recenze

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Provedení mixéru je v černé barvě a nerezové oceli. Extra výkonný stolní mixér , který nejen dobře vypadá, ale také zastane kupu práce za vás. Základom je silný motor a kvalitné nerezové mixovacie čepele, ktoré si hravo poradia aj s drvením ľadu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Odnímatelná skleněná nádoba o objemu litru je vybavena praktickou. Free Shipping Available. Ideální i pro drcení ledu. Smoothie maker s přenosnou nádobou. Tento designově povedený přístroj je ideální nejen pro mixování osvěžujících nápojů , ale hodí se také pro drcení ledu.


Pokud je delší dobu zapnutý na druhý stupeň výkonu, tak trochu začíná smrdět plast a horní část spodního bloku se zahřívá, ale snad to nebude mít vliv na životnost výrobku. Veškeré informace o produktu. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Mixéry a šlehače SEVERIN - Heureka. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. V prodejnách levneELEKTRO.


Nádoba mixéru slouží zároveň jako přenosná láhev na smoothie. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


S příkonem až 4W si hravě poradí se vším, co mu zadáte. Ať už chcete rozmixovat cokoliv, tento stolní mixér Severin je vždy připraven k podání nejlepšího výkonu. Praktická odnímatelná plastová nádoba s výlevkou má objem litru.


K dispozici jsou dva rychlostní stupně a navíc. Do hlavní nádoby s odměrnými ryskami se snadno přidávají ingredience otvorem ve víku, a to za chodu mixéru. Krom toho je vybaven smoothie makerem s přenosnou nádobou, s. W Pulzný režim Turbo 1. Příslušenství ke kuchyňským robotům SEVERIN - Heureka. Nádoba je vyrobena z Tritanu, který je zdravotně nezávadný, ato včetně víčka. Mixér je vybavený pulsní funkcí a speciálním nožem z nerezové oceli, který zpracuje ovoce rychle a jemně.


Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Naleznete zde jak přehled mixérů určených pro jejich výrobu, tak i recepty. Nevíte z čeho si připravit smoothie ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky