pátek 11. prosince 2015

Zboží z číny na dobírku

Na dobírku platit nelze, přesto není třeba se nákupů v čínských e-shopech obávat. To, že za levné zboží z Číny na dobírku nezaplatíme, by nás však nemělo automaticky od nákupů z Číny odradit. Budeme-li dodržovat určitá pravidla pro bezpečný nákup, žádné potíže nehrozí.


Zboží z Číny - seznam čínských eshopů. S naším účtem získáte virutální adresu v Číně, na ní si necháte své zboží z Číny zaslat (ať už to je oblečení, elektroniku, vzorky nebo jakékoli jiné zboží z Číny ). U zboží ze skladu z Číny je třeba počítat s lhůtou přibližně dní. DHgate je dalším internetovým obchodem z Číny , který nabízí širokou škálu zboží od mobilních telefonů přes oblečení až po doplňky do domácnosti. Nutno dodat, že daní z přidané hodnoty a clem na zboží z Číny se většina kupujících zabývat nemusí, protože se vztahují pouze na zásilky vyšších hodnot.


TIP: Nejlepším způsobem, jak platit na AliExpressu za objednané zboží , je prostřednictvím platební karty. Jedná se o nejrychlejší a nejbezpečnější způsob. Více informací o čínském dovozu se dozvíte, pokud si zakoupíte knihu o nakupování zboží z Číny. Made in Taiwan, tak Made in R. Nákup zboží z e-shopů určených pouze pro Číňany. V některých případech i desetinásobně – zejména u oblečení.


Balíček - i jen s jedním jediným takovým silikonovým krytem z Číny - vyjde podle kvality zboží na necelé dva až čtyři dolary, tedy maximálně sedmdesát korun. Udivující je také množství nejrůznějších elektronických vychytávek (anglicky gadgets), na které jsou Číňané opravdu machři. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Většina zboží , která putuju z Číny , je právě do těch 22€, takže vás žádná navýšení ceny neohrozí.


Pokud si objednáte něco dražšího, tak se vám to pravděpodobně stejně cenově vyplatí. Jak uvidíte později, některé věci se vyplatí objednat přímo z Číny , není to přitom nic složitého! Můžete tak vyzrát na skutečnost, že řada věcí je v ČR nesmyslně předražená, v porovnání se. Pokud jste se s odesílatelem dohodli, že vám pošle balík na dobírku , musíte si pouze v den předávání balíku (ať už je to doma nebo na poště či kdekoliv jinde) připravit předem avizovanou částku, včetně doběrečného. Doručení balíku na dobírku.


Platit lze většinou jen v hotovosti. Zajistěte pro svůj e-shop stabilní dodávky zboží. Už žádné prodlevy při importu z Číny. Balík z Číny znamená spoustu papírování. My se formuláři prokoušeme za vás.


Udělejte si radost v některém z internetových obchodů a pořiďte si boty na běhání či šminky, které stojí méně než doprava z Číny. Vám zodpovíme nejčastější dotaz, zásilky z Číny se neprodraží! Pokud Vás zajímá nejprodávanější zboží na AliExpress.


AliExpress česky, můžete se podívat na této stránce, kde naleznete týdenní statistiky, jak souhrnné tak rozděleny dle kategorií. Když pak s tím Vy i prodejce souhlasíte, kliknete na potvrzení a peníze se Vám během dnů odešlou zpátky na účet. Ještě upozorním, že není finančně výhodné zboží zasílat zpět, poštovné za balíček do Číny začíná na 4Kč, proto je lepší vždy dohodnout částečnou náhradu. Ještě více ale v Česku funguje ústní doporučení.


Teprve na jeho základě se nedůvěřiví Češi odhodlají k nákupu v Číně. Většina z nich totiž při on-line nákupech upřednostňuje placení na dobírku , to však není při nákupu v zahraniční možné. Tam se platí zásadně předem, tedy kreditní kartou přes PayPal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky