úterý 29. prosince 2015

Domácí kondicionér na vlasy

Mně v pohodě vydržela i několik měsíců. Bylinkový ocet používejte jako kondicionér po mytí vlasů. Vlasy stačí po umytí touto směsí propláchnout. Bez obav ji můžete nanášet i na.


Spousta rostlin, které si vypěstujeme na zahradě, jsou vhodná jak pro zkrášlování, tak také pro konzumaci.

Dnešní recept není výjimkou. Je složen z jedlých částí, takže jej můžete použít jako kondicionér na vlasy , nebo jako dresink na salát. Níže vám popíšeme oba dva způsoby.


Pokud máte mastné vlasy , použijte kondicionér pouze do délky a na konečky vlasů, kořínkům se vyhněte. Domácí masky na vlasy z kokosového oleje. Pokud trpíte na roztřepené konečky, pak stačí vetřít do konečků kvalitní kokosový olej.


Pokud chcete účinek ještě podpořit, můžete vlasy překrýt igelitovým sáčkem a nechat působit minut. Vlasy lze poškodit velmi snadno, a to především nevhodnou permanentní barvou, odbarvením či zesvětlením, trvalou ondulací, nadměrným používáním tepla (žehlení vlasů, foukání vlasů), nedostatečnou péčí o vlasy , které byly vystaveny slunci a mořské soli, a také nevhodnou mechanickou manipulací, například spaní na natáčkách.

Na domácí masku budete potřebovat jen střední banán a lžičku mandlového oleje. Banán rozmačkejte vidličkou a promíchejte ho s lžičkou mandlového oleje. Nechte působit zhruba minut a poté umyjte šamponem a použijte kondicionér tak, jak jste zvyklá.


Základem je dobře zvolená profesionální péče o vlasy , především vhodný šampon a kondicionér , na který bychom nikdy neměli zapomínat. Vlas uzavře a prodlouží trvanlivost barvy. Na kratší trvanlivost barvy mohou mít vliv také vysoké teploty: žehlička, kulma nebo fén. Pokud se bez nich neobjedete, používejte vždy.


Hladkou směs naneste na vlasy rovnoměrně a nechte působit minut. Potom stačí umýt jako obvykle. Jak pečujete o své vlasy vy? Máte nějaké zajímavé tipy a rady, jak dodat kořínkům pevnost a. Do vlažné vody vymačkáme citron a oplachujeme po umytí vlasy.


Kondicionér na suché vlasy č. S uschnutím by měl zápach z piva zmizet(ale třeba to někomu voní, že:)). Pivo dodává vlasům minerální látky ataké vitamíny, jemné vlasy by po nich měly i zesílit. Typ vlasů: mastné vlasy , lupy.


Bílý jogurt smíchejte s lžičkou medu a před umytím vlasů aplikujte na vlasovou pokožku, nechejte působit minut.

Výborně čistí pokožku, vyrovnává pH a hydratuje ji. Látky obsažené v medu a jogurtu jsou mimořádně efektivní a účinné na vlasovou pokožku. Hodí se hlavně pro mastné vlasy. Pokud tě při pohledu na nadpis tohoto článku napadla otázka: „ Na co kondicionér ? Používáš tuto péči na vlasy jen zřídka nebo dokonce vůbec ne? Můžete si snadno ušetřit peníze a zachránit zdraví vlasů tím, že vytvoříte vlastní šampon a kondicionér doma.


Vytvoříte-li si ho doma, budete přesně vědět, co v něm je, a že žádný z nich není testován na nevinných zvířatech. Vychutnejte si domácí péči o vlasy ! Hledáte barvu na vlasy , která drží a přitom vaše vlasy zůstanou zdravé? Vyzkoušejte barvy bez škodlivých chemických přísad pro domácí barvení.


Nabízíme také přírodní šampon, kondicionér , suchý šampon a lak na vlasy. Ale faktem je, že z nádobí mastnotu odstraní. Pro první mytí použijte Jar, následně vlasy umyjte šampónem a nezapomínejte na kondicionér.


Vlasy jsou od přírody mastné, pokud je umyjete pouze nějakým přípravkem na nádobí, tak je sice odmastíte, ale zaděláte si na problém. Proto následuje i šampón a kondicionér. Vaječný šampon vlasy rozhodně posílil.


Vždyť ne nadarmo stojí vejce za tajemstvím krásy vlasů a pokožky už po celá staletí. Smícháme a vlasy tím přelijeme. Takže ho můžeme doporučit, ale spíše coby posilující kondicionér. Recept: zralé avokádo, lžičky jedlé sody, voda.


Tento šampon je opět velmi jednoduchý na. Jak tuto masku na vlasy připravit? Naneste na vlasy odshora až dolů. A co si dále o krásných vlasech přečíst? Pátráte po receptech na domácí masky na vlasy ? Nebo nevíte přesně, jaké účinky mají avokádová, banánová, hořčičná, kávová, medová, vajíčková nebo zázvorová maska na vlasy ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky