pondělí 28. prosince 2015

Drevene krabicky na kapesniky

Dřevěné krabičky na kapesníky, drevoaprouti. Všechny objednávky stále s láskou expedujeme a doručujeme následující pracovní den. Doporučujeme využít kurýrní službu GLS. Krabičky na uložení papírových kapesníků.


Nabízím dva rozměry krabiček.

Na zadní straně krabičky jsou mosazné zlaté panty pro možnost otevírání. Stylová dekorační krabička na kapesníky dekorována kočičkami v modrém provedení je skvělým doplňkem do každého interiéru. Hledáte originální dárek pro vaše blízké nebo si chcete udělat radost netradičním interiérovým doplňkem? Pak zakupte tuto originální, dřevěnou, ručně malovanou krabičku na kapesníky. Dřevěná krabička je decentním doplňkem Vašeho dárku, nebo reklamního předmětu.


Naleznete zde krabičky na alkohol, fotografie nebo čaje. Využijte u nás také laserového gravírování a krabičku ze dřeva si nechte označit Vaším logem nebo osobním věnováním.

Do každé krabičky vám navíc rádi vygravírujeme logo či věnování na přání. Do krabičky na kapesníky se vejde náplň 200ks kapesníků. Drevená krabička je decentným doplnkom Vášho darčeku, alebo reklamného predmetu.


Nájdete tu krabičky na alkohol, fotografie alebo čaje. Využite u nás taktiež laserového gravírovania a krabičku z dreva si nechajte označiť Vašim logom alebo osobné venovanie. Všetky naše drevené výrobky sú zárukou kvality a čerstvosti. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vyhrazuji si právo na změnu typu krabičky, co se týče tvaru otvoru (nahoře krabičky). Na obrázcích je vždy v nadídce uveden vyrobený určitý typ krabičky. Nemohu bohužel zaručit, že vždy bude krabička s tím otvorem, který je na obrázku. Vybírejte v e-shopu Oskárek. Vyrábíme dřevěné krabičky na kapesníky.


Máme na výběr spoustu tvarů a velikostí! Až krabičky ozdobíte dle Vaší fantazie, můžete je použít např. V nabídce naleznete také oblíbené shadow boxy - podívejte se na náš blog pro inspiraci.


Je to naozaj veľmi časovo náročné a neefektívne aj mimo súčasnej situácie.

Takí zákazníci stratia možnosť nákupu v budúcnosti. Preto ak nemáte 1-ný záujem, ušetrite prosím náš vzácny čas, radšej ho venujeme niekomu, kto sa na objednávku naozaj teší :). Obal na kapesníky - panda pJak stylově vyzdobit krabici s kapesníky?


Tento obal s roztomilým designem je trefou do černého. Vítejte na stránkách dřevěné krabičky firmy HABAčeK s. Zakázková výroba krabiček ze dřeva, boxů, displejů a jiných drobných dřevěných výrobků je naším úspěšným a dlouhodobým projektem. Vážení zákazníci, mimořádná situace může ovlivnit dobu dodání.


Na doručení vašich objednávek intenzivně pracujeme. Je vhodná pro vaše tvoření metodou decoupage, malování nebo mozaikování. Hrany jsou mírně zaoblené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky