čtvrtek 24. prosince 2015

Vánoční povlečení se sobem

Navoďte tu správnou sváteční pohodu a příjemné usínání v kvalitním heboučkém bavlněném povlečení s vánočním motivem. Velmi pěkné v kombinaci s bílým prostěradlem. Naše materiály se vyznačují vysokou kvalitou použitých přízí, takže povlečení dosahuje nadprůměrně dlouhé životnosti.


Pokud zvolíte povlečení v těchto odstínech, nemusí na sobě nutně mít vánoční motivy, aby bylo vnímáno jako vánoční. Pokud máte radši výrazné potisky, máme pro Vás sekci 3D povlečení , které je velice oblíbené zejména v moderních interiérech. Sháníte flanelové povlečení , které je úžasně jemné a hřejivé?

Kupte ho levně na FAVI. Doporučujeme jemný proužek nebo výraznější vzory. V nabídce je také 4dílné. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče.


Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). A máme tu využití šablony sobí hlavy potřetí. Vánoční dekorace na stěnu se svítícím sobem. Tentokrát si vyrobíme nástěnnou dekoraci, která bude krásná ve dne a přímo oslnivá v noci!


Naaranžujte letos světelný řetěz trochu jinak- spojte vánoční osvětlení a soba dohromady.

Barevné prádlo pereme v prášku na jemné a barevné prádlo. Perte odděleně a pračku nepřeplňujte! První praní je nutno provést na teplotu uvedenou na štítku povlečení , dojde tak k odstranění zbytků barev uchycených mezi vlákny, barvy se zafixují a zůstanou krásně jasné.


Jasné a stálé barvy neztratí na kráse ani po mnoha vypráních. Flanelové povlečení je vyrobeno z hustě tkané bavlněné látky, která je upravená tzv. Povlečení s vánočním potiskem zaručeně rozzáří vaši ložnici. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Bavlněné vánoční povlečení se zimními motivy vnese do ložnice sváteční atmosféru. Na dotek hladký materiál je dobře prodyšný, savý a příjemný na omak. Více informací o údržbě bavlněného povleč.


Mezi nejvíce oblíbené patří vánoční flanelové povlečení , ale naleznete u nás i vánoční bavlněné a krepové povlečení. Dětský svetr se sobem Ewident bordó. Naše napínací potahy sednou na každou sedačku a vylepší i váš domov.


TIP: Přečtěte si zákaznické recenze u produktů. Naše potahy exkluzivních značek z Itálie, Španělska a Turecka mají skvělá hodnocení. Vyberte si ložní povlečení , na které se budete každý večer těšit.


Moderní povlečení s atraktivním designem vám.

O Vánocích je dovoleno téměř vše a tak se nebojte obléct si extravagantní svítící svetr! Svítící vánoční svetry jsou vtipné a na rozdíl od klasických karnevalových kostýmů vás jejich nošení nijak neomezuje. Odvažte se a pořiďte si svítící svetr s pudinkem či sobem a užijte si veselé Vánoce! Pánské a dámské vánoční svetry se sobem , jelenem, norským vzorem a vůbec vánočními motivy je přesně to, co vánoční atmosféra vyžaduje! Dřevěná vánoční ozdoba strom se sobem 7cm (set 6ks) Dřevěná vánoční ozdoba strom se sobem 7cm pro rustikálně laděné vánoce.


Dřevěné odzoby jsou velmi lehké a nezatíží tak větve stromku. Můžete jimi ozdobit i větve ve váze nebo různé vánoční aranžmá. Na výběr je ze spousta motivů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Připravili jsme pro vás edici mikroplyšového, bavlněného povlečení a mikroplyšových dek ve vánočním vzoru. Prožijte tyto krásné svátky v právém vánočním prostředí. Pletený vánoční svetr se sobem a světelným efektem. Svetr se sobem svítící.


Upoutáte v něm pozornost na jakémkoliv vánočním večírku!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky