středa 9. prosince 2015

Domácí pekárna eta harmony návod

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ - Před prvním uvedením do provozu si pečlivě přečtěte celý návod k obsluze, prohlédněte vyobrazení a návod uschovejte jej. Zkontrolujte, zda údaj na typovém štítku odpovídá napětí ve Vaší el. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Domácí pekárny ETA disponují několika programy, které vám umožní nejen upéct křupavý chléb, ale také připravit těsto na buchty. Naše nejlépe hodnocená domácí pekárna ETA Delicca i její nástupkyně ETA Delicca II se navíc hravě postarají třeba o zavařování džemů nebo výrobu domácích jogurtů. Popis pekárny Eta Harmony : Domácí pekárna do větší domácnosti, ovšem pro méně náročné pekařky a pekaře. Příslušenství: nádobka na vodu, odměrka na sušené kvasnice, návod , náhradní. Doprava zdarma Výprodej.


K tomuto produktu máme v nabídce toto přísušenství a náhradní díly. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Tradice Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let. Domácí pekárny na chleba tak ocení i alergici a lidé s potravinovou intolerancí, kteří v obchodech marně hledají bezlepkový chléb nebo pečivo bez laktózy. Please click here to continue.


Ušetřete si cestu do pekárny a připravte si chléb doma a přesně podle vašich představ. Nebo raději nechte plně automatizovanou domácí pekárnu ETA Harmony , aby jej upekla za vás. Je libo pšeničný, žitný, bez lepku nebo raději něco sladkého. Milovníci doma připravených pochutin se tak mají na co těšit, vzhledem k tomu, že nabídka rozličných receptů je skutečně široká. Domácí pekárna je přístroj, který umí upéci více druhů chleba (ale i těsta, housek, rohlíků atd.) Zároveň při pečení chleba nebudete potřebovat hrnce, vály nebo mísy a mnoho dalšího náčiní.


Nivou a česnekem od SvetluskaAutor: Svetluskasuroviny: 2ml piva 1ml vody lžíce oleje lžička soli 3g hladké mouk. Pekárna Eta Hormony se mi osvědčila jako dobrá pekárna vhodná i pro ty co nemají s pečením téměř žádné zkušenosti. Ovládání je velmi jednoduché a snadné – jen ten návod , kdyby byl jasnější a srozumitelnější. Za dobu testování (více jak měsíce) nenastal s pekárnou žádný problém, forma je stále bez. Připravte si v pohodlí svého domova lahodné čerstvé pečivo.


Nemusíte si ráno natahovat budík, jen abyste stihli dojít do obchodu pro křupavou pochoutku. Prodloužená záruka let na motor! Háky před tímto datem mají jiné frézování pro. Využijte přednastaveným programů, které zvládnou téměř vše od pečení voňavého chleba až po výrobu chutné domácí marmelády.


Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte. Pekárna je bílé barvy, celá zaoblená, s tepelně izolovaným pláštěm.


Pekárna má systém optimálního nastavení teploty, což je zásadní zejména při výrobě přírodního kvásku. Nechybí nástavce na bagety, LCD displej s modrým podsvícením. Všetky informácie, ako je veľkosť súboru, náhľad obrázku manuálu, kategória manuálu a pod.


Podle ní mohu začít péci svůj chleba a experimentovat. Je těžké řídit se 1radami, když neznáte výsledek. Vaše rada je konkrétní. Moje pekárna je Harmony od ETY.


Výběr značek, jako je Eta , Sencor, Gorenje nebo Guzzanti. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat domácí pekárnu. Pekárna chleba s příkonem 800W, víko se skleněným průzorem, přednastavitelných programů pro přípravu chleba, přednastavitelný program pro přípravu džemů, displej se zobrazením stavu přípravy, akustický signál pro vložení dalších ingrediencí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky