úterý 29. prosince 2015

Batoh peppa pig

We have created a world of Peppa with episodes and compilations to keep even the most dedicated Peppa fans happy. Osušky, povlečení, pohovky a další zboží s motivem Peppa Pig. Dětské zboží dovážíme z Anglie.


Krásny a praktický batoh s príjemnou plyšovou povrchovou úpravou zaručene poteší a rozveselí všetky deti. Detský plyšový 3D batoh PEPPA PIG.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jedna hlavní a jedna přední kapsa. Vyrobený je z materiálu 1 polyester. Tento štýl vaku odporúčame nosiť ako módny doplnok, prípadne na ľahšie prechádzky či túry po horách.


Moje školní batoh Viky And animals.

Unsubscribe from Viky And animals? EUR, Popis: Prasiatko Peppa je veľmi populárna medzi deťmi, takže do tohto malého batohu zdobenom trojrozmerným vzorom určite radi vložia veci, ktoré potrebujú v škôlke. Na výběr jsou čtyři barvy.


Dvoukomorový školní batoh s motivem ponorky a vyměnitelnými 3D obrázky podmořského světa. Peppa Pig 3D škôlkársky batoh 27x10x31cm objednať, lacná cena: 21. Ideální volba i pro drobnější prvňáčky.


Seznamte se s tímto oblíbeným výrobkem. Kvalitní, nepromokavý materiál a kvalitní zpracování. Kapsa se zavírá na zip s velkým plastovým táhlem. Kreslené příběhy vypráví o prasečí slečně Pepině a její rodině.


Pepina žije v domě se svými rodiči a malým bratříčkem Tomem. Všichni se k sobě chovají mile a každý volný čas tráví pohromadě. Vždy než se rozhodneme přidat nové produkty, nejprve je sami prověříme, abychom vyzkoušeli a otestovali kvalitu, materiál i zpracování produktu. Plyšové prasátko Peppa.


Všechny informace o produktu St.

Originální a roztomilý Peppa a George batůžek pro děti je lehoučký, hezký, jemný a barevný. Vejde se do něj nějaká hračka, pití, svačina, sešit či knížka a tužka. Zapínání je pohodlné na zip a ramenní popruhy jsou samozřejmě nastavitelné. Prasátko Peppa batůžek s plyšákem. Obrys obrázku Peppy je vyšívaný šatičky mají malé lesklé flitry.


Vzhledem k nynějším opatřením zasíláme pouze přes dopravce GLS až k Vám domů. Má jedno hlavné oddelenie na zips. Batoh předškolní Peppa Pig. Prenáša sa na dvoch plastových kolieskach pomocou výsuvnej rukoväte.


Online velkoobchod dětského licenčního zboží, více než nejžádanějších motivů Disney a Marvel. Najdete u nás značky jako Tlapková Patrola,L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky