úterý 22. prosince 2015

Vysoušeč vlasů test

Nabízí standardní dvě rychlosti a tři teploty, ačkoliv podle zkušeností uživatelů je nejvyšší stupeň teploty už opravdu horký. Jako první se představí vysoušeč vlasů do domácnosti Sencor SHD 40B, který patří do cenově dostupné kategorie. Za nízkou cenu dokáže uspokojit základní požadavky zákazníků.


Disponuje nižším příkonem, čímž se sice prodlužuje délka fénování, ale tento nedostatek kompenzuje jeho nízká hmotnost a malé rozměry. Test domácích fénů na vlasy. Domácí vysoušeče vlasů přestavují zlatou střední cestu na trhu. Většina výrobců jim dala silný motor a přijatelné ceny docílili nižším počtem přídavných funkcí a nástavců.


Omezení může spočívat pouze v menším počtu nastavení teploty a rychlosti, doma to však většinou. V počátku byl vysoušeč vlasů jednoduše sestaven přístroj, jehož dopad na zdraví vlasů byl obecně odignorovaný, ale jak technologie pokročila lety, vysoušeče vlasů získali mnoho skvělých funkcí, vylepšení a nástavce které vám jednoduše a rychle vysuší a upraví vaše vlasy. Vysoušeč vlasů se může přehřát a vznítit, což vede k roztavení plastového krytu.


Roztavený plast může způsobit uživateli popáleniny a vystavit jej částím pod proudem. Své zastoupení mezi nimi měli 2x Valera, 2x Sencor, 2x Philips, 2x Rowenta, 2x Remington, 1x BaByliss, 1x Braun a na třech nejlepších místech se umístili Remington, Rowenta a Philips. Navíc, vyfoukáním vlasů fénem a použitím vhodných přípravků docílíme objemu, po kterém každá žena touží. Pocit, který si nesete po vyfoukání vlasů ze salónu, je těžké přebít.


Chtěli jsme, abyste tento pocit měli i doma, takže se můžete cítit fantasticky s našemi řadami, které budou vyhovovat každému. Fén je elektrické zařízení využívající neustálý proud teplého vzduchu na vysušení a nastajlovanie vašich vlasů. Vysušování vlasů je rychlé. Pro styling můžete použít stylingovou trysku nebo nástavec difuzer.


Oba nástavce lze snadno namontovat. Po vysušení vlasů vypadají vlasy lesklé a velmi dobře upravené. Použijte však jen přípravky výhradně k tomu určené.


Například lak nebo tužidlo mohou v tomto případě naopak uškodit. Vysokým teplem se do vlasů v podstatě zapečou a bude těžké je odtamtud dostat. Nastavte vhodnou teplotu Každému typu vlasů sedne jiné množství stupňů. Na vlasy jemné jsou lepší nižší teploty.


Hodnocení: Na liber, GHD Air není žádným způsobem levné vysoušeč vlasů (ačkoli je to třetina ceny nabídky Dyson Supersonic). Ať už stojí za to vykašlat peníze, rozhodně se bude lišit od člověka k člověku. Cítí se jako luxus a určitě jsme si ho užívali. Je to rychlá a efektivní a. V této cenové relaci samozřejmě nemůžeme čekat nijak pokročilé funkce a obdivuhodné parametry.


Nicméně do tohoto výběru jsme zařadili pouze ty modely, které v uživatelských hodnoceních dosahovaly alespoň. Dyson říká, že problém se standardními vysoušeči vlasů spočívá v tom, že mají obvyklé motory, které jsou objemné a pomalé. Opět je to chytré provedení.


Inteligentní regulace teploty pro lesklé vlasy. Výkonný digitální motor. Dále potěší technologie s názvem ThermoProtect, která chrání vlasy před vysokou teplotou. Kladem je také funkce Ionic, která je založena na generování záporných iontů, které se pozitivně podepisují na.


Tento model je prezentován jako tichý, což test jednoznačně potvrdil. Při nastavení na nižší rychlostní stupeň fouká pozvolna a velmi potichu, což je při potřebě nerozfoukání vlasů velmi příjemné. Jeho vynález – vysoušeč vlasů , byl podobně jako vysavač těžký a do běžné domácnosti příliš velký.


Jeho častým používáním se vlasy navíc začaly velmi brzy ničit. Dnes jsou na trhu vysoušeče vlasů , které jsou o mnoho šetrnější a bezpečnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky