úterý 8. prosince 2015

Háčkovaný ubrus prodej

Prozkoumejte nástěnku „háčkované ubrusy“ uživatele alenarovn na Pinterestu. Prodám uměle háčkovaný ubrus díky materiálu je ubrus praktický nepoškozený - top stav v případě zájmu více informací mě kontaktuj na tel. Platba předem na účet, pošlu poštou.


Starožitný háčkovaný ubrus po babičce. Myslím, že sušením na slunci by se vybělil. Není na něm ani jedna trhlinka. Poštovné 1Kč nebo osobní odběr Brno.


Háčkováno ze silnější kvalitní příze. Ručně háčkované dečky, ubrusy, prostírání a krajky z Fler. Nenašli jste, co jste hledali? Koukněte se na další výsled. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky, ale i pokročilé. Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších. Prostě dokonalý stav, dokonalý tvar, dokonalý vzor, dokonalá nevídaná ruční práce, která luxusně ozdobí Va. Popis: Krásný starý ručně vyšívaný ubrus na kulatý stůl.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Ubrus má průměr cca 170cm a dečka má průměr cca 36cm, měřeno v nenataženém stavu, je potřeba naškrobit a hezky natáhnout. Je velikosti 150cm na 1cm.


Nabízím npvý uháčkovaný ubrus z příze Kordonet. Na stole je velice pěkný. Pevná příze takže vydrží sppopustu let. Ubrusy jsou nepostradatelným bytovým textilem v mnoha domácnostech.


Mají praktickou a užitečnou funkci, protože ochrání váš stůl před znečištěním a usazováním nepříjemného prachu. Smetanový , ručně háčkovaný ubrus z babiččiny truhly -757. Aukce Kč s dopravou 1Kč. Výrobek je zhotoven z kvalitní příze,nemusí se po vyprání škrobit ani vypínat. Stav pěkný, doporučuji vyprat, naškrobit a vyžehlit.


Barva žlutobéžová, háčkování šedobéžové. Naleznete u nás Ubrusy značky Simla a další kvalitní produkty. Udělejte si radost něčím pěkným od Simla.


Jarní podkafíčka s tulipány a narcisy 21x20cm. Velký bílý háčkovaný ubrus. Ubrus je háčkovaný filetovou technikou ze silnější bavlněné přírodní (krémové) příze.


Sluší mu to na jídelním stole, konferenčním stolku, nebo komodě. Hodí se i jako dětská přikrývka, nebo pléd. Rozěr: cca 65cm x 65cm Doporučuji praní v ruce, nebo v pračce na stupňů a žehlení s párou.


Tak konečně jsem něco našla - návody na háčkované vějíře, ale bohužel jsou ve špatné kvalitě. No, ale dle mého nározu lze vějíř udělat z každé dečky jen tím, že se uháčkuje pouze polovina kruhu Takže můžete zaměstnat své šikovné ručičky a hned to vyzkoušet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky