čtvrtek 10. prosince 2015

Osušky na pláž

Osušky na pláž

Froté osušky rovněž velmi dobře drží tvar a jsou stálobarevné. Z toho důvodu se skvěle hodí také na pláž , kde musí osuška čelit nehostinným podmínkám. Naprostá většina námi nabízených osušek je vyrobena ze 1 bavlněného froté, mnoho z nich v prémiové kvalitě od 3gr.


Nabízíme extra velké plážové osušky o rozměrech 100x18 90x1a 90x1cm. Takto velké osušky můžete buď rozprostřít přímo na pláž nebo přehodit přes plážové lehátko a užívat si maximální pohody, sluníčka a šumějícího moře. Díky svým rozměrům jsou plážové osušky vhodné i pro dva dospělé. Mandala osušky v BOHO stylu jsou aktuálním hitem sezóny, inspirovány vintage a hippie stylem. Díky této vysoké gramáži je materiál nejen velmi.


Z široké nabídky si každý vybere. Pro děti máme osušky s pohádkovými vzory Šmoulové, Prasátko Pepina, Mia and Me, Doba ledová, Animal planet a další. Do kúpeľne, na pláž , na piknik alebo letný obed vonku. Osušky hammam majú všestranné využitie a kvôli tomu ich úplne zbožňujeme. Sú vyrobené zo 1 bavlny , sú ľahké a jemné na dotyk.


Spríjemnite si chvíle oddychu so značkou Kate Louise. Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Ať už chcete vyrazit na pláž nebo k bazénu, nesmí vám chybět plážová osuška. Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Tak to by Vám neměla chybět plážová osuška!


Osušky na pláž jsou vyrobeny z krátkých froté smyček, proto snesou větší zátěž a nezatrhávají se. Všechny mají zajímavý design a nápadité barevné kombinace - naše osušky na pláž jsou hravé! Vybavte se těmito stylovými nezbytnostmi a vsaďte na kvalitní plážové deky, podložky, ručníky a osušky , které nekoušou. Všechny tyto sportovní rychleschnoucí ručníky, plážové deky, osušky a skládací podložky na pláž (35) jsou skladem na e-shopu či prodejně. Tradičné osušky na pláž sú obdĺžnikové, no tento rok zaplavili trh okrúhle a stali sa hitom leta.


Osušky na pláž

Veľmi dobre vyzerajú na pláži ako podložka. Esteticky vám spríjemnia pobyt pri mori, zapadajú do prostredia, hýria prírodnými motívmi. Když bude barva osušky ladit s plavkami, rázem se z vás stane král(ovna) pláže. K dispozici jsou osušky pro jednoho i velké osušky pro dva.


S plážovou osuškou si den u vody užijete naplno! Je k dostání v mnoha barvách, s různými motivy. Stačí ji rozprostřít na zem a užívat si sluníčka.


Osušky na pláž

Ponúkame extra veľké plážové osušky s rozmermi 100x18 90x1a 90x1cm. Takto veľké osušky môžete buď rozložiť priamo na pláž alebo prehodiť cez plážové ležadlo a užívať si maximálnu pohodu, slniečko a šum mora. Vďaka svojim rozmerom sú plážové osušky vhodné aj pre dvoch dospelých. Abychom měli na pláži dostatečný komfort, je zapotřebí si opatřit vhodnou deku.


Pokud vsadíte na mikroplyš, budete příjemně překvapeni. Tento materiál je mimořádně jemný, skladný a příjemný na dotek. Navíc po vyprání rychle schne a dobrou službu vám také udělá jako alternativní přikrývka, či vás zahřeje. Tyto osušky jsou zdobeny nádhernými obrázky ve výrazných sytých barvách.


Mezi jejich přednosti patří hebkost a savost. Vyrazte na pláž či na kúpalisko ako hviezda. Jsou velice lehké a skladné, což oceníte především na cestách.


Skvělé jsou jako plážové osušky k moři, na kterých se můžete díky jejich měkkosti a odolnosti celý den slunit. Plážové osušky v pestrých letných vzoroch a motívoch z našej ponuky očaria Vás aj ľudí naokolo. Cestou na pláž si můžete osušku zavázat kolem boků jako stylové pareo nebo využít jako přehoz.


Na pláž Jakýkoli pobyt u vody si užijete ještě víc s pohodlím, které vám poskytnou plážové doplňky. Horký písek u moře nebo jezera nás může lehce potrápit, proto se stačí vybarvit vhodným plážovým slunečníkem , karimatkou či lehátkem. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky