pátek 18. prosince 2015

Leštěnka na auto tempo

Obsahuje jemná abraziva, která odstraňují zoxidovanou vrstvu laku a nečistoty, navrací autolakům původní barvu a lesk. Vytváří na karosérii konzervační vodoodpudivý film. Každý den jsme na dosah ruky!


Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas. Auto Finesse Rejuvenate je bez kompromisů asi nejlepší leštěnka na auto , kterou jsem za let v detailingu poznal. Míchají ji ručně v Anglii.


V prvé řadě hloubkově očistí každý centimetr laku, včetně pórů. Taková peelingová kůra pro lak :). Leštěnka na auto Tempo za akční ceny #128176;. Glazura na lak Auto Finesse Ultra Glaze (5ml) Zamaskuje drobné škrábance a hologramy Vr. Tempo čisticí leštěnka , autokrém na staré laky, 1g.


Pasta dokonale čistí, leští a konzervuje karoserie automobilů. Tempo Pasta obsahuje abraziva a tvrdé vosky. Vosková pasta odstraňuje z povrchu karoserie mikrovrstvičku zvětralého laku a další nečistot. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy 100ml ( Auto Finesse - leštěnka na kovy) Auto Finesse Mercury Metal Polish - leštěnka na kovy profesionální leštěnka na různé kovy v automobilu ideální pro výfukové, kovové kryty, motocyklové díly, karavany a kovové čalounění čistí, leští a. Dobrá leštěnka a vosk dokážou schovat drobná poškození v laku. Po pár deštích se bohužel vyplaví silikony, které vyplňují vrypy, a škrábance jsou zase zpět. Existuje ovšem možnost, jak se jich zbavit definitivně, aniž byste museli celé auto přelakovávat.


Lze totiž povrch rozleštit. Další slevy autokosmetiky na Kupi. Unsubscribe from Petr Landa? This feature is not available right now. Please try again later.


Je vyroben z přírodních a syntetických tvrdých vosků, které dodávají ošetřené karoserii vysoký a trvanlivý lesk. Vodoodpudivost a konzervační schopnost. Leštenky na auto (2produktov) Vyberajte si leštenky na auto podľa parametrov a porovnajte si ceny z internetových obchodov. Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku. Autopolitury s voskem použijte v případě, že lak je bez rýh, je běžně ošetřovaný a potřebujete jej na dobu 2-měsíců konzervovat.


Pro dokonalou ochranu laku vozu použijte jemně abrasivní leštěnky a na připravený lak naneste tvrdý vosk s ochranou na 4-měsíců. Chráněný povrch je výrazně tvrdší, tím pádem odolnější proti mechanickému poškození - škrábancům, oděrkám a ťukancům od kamínků. Povrch laku zároveň dokonale uzavře.


Vybírejte si Autokosmetika podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky