středa 23. prosince 2015

Termoobal na láhev 1 5l

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Termoobal Yate na , 5l PET láhev. Z vnější strany je obal chráněn fólií s Alu vrstvou, která odráží tep.


Termoobal na láhev 1 5l

Nový inovovaný termoobal CABRIO reflex je opatřen zipem s všitou reflexní páskou. Vlastníte někdo termoobal na lahev ? Napište své zkušenosti a doporučení. Dobrý den,vyrábí se termoobal i na láhev , 5L ? S pozdravem Michal Burda. Vychytávkou pro parné léto je tento návlekový termoobal.


Vychlazený nápoj v lahvi udržuje chladný, teplý naopak nevychladne. Vyberte si správný termoobal na vaši láhev. V nabídce máme termo obaly na láhve o objemu l , l nebo l. Extra ochrana pro , l láhev na pití.


Používáním termoobalů znásobíte termoizolační vlastnosti své lahve, horký nápoj tak vydrží teplý až po dobu hodin, studený vydrží vychlazený až po dobu hodin. Pomáhá udržovat teplotu tekutin či potravin, což výrazně zpomaluje proces vychladnutí. Pouzdro na dudlík ho pomáhá udržet vždy v čistém stavu. Díky své ergonomické konstrukci a uzavíracímu pásu je možné.


Izolace s tloušťkou - mm a stříbrná folie odrážející záření udrží Vaše nápoje déle chlazené. Bílo - růžová lahev na pití z poloprůhledného polypropylenu o objemu litru pro školáky a sportovce, je bezpečná pro styk s potravinami, můžete ji bez obav mýt v myčce a tekutiny ohřívat v případě potřeby v mikrovlnce. Pouzdro může být připevněno ke kočárkům, batohům a mnoha dalším. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Termoobal na láhev 1 5l

Jsou určené ke skladování a přepravě kapalin v potravinářském, nepotravinářském, drogistickém. Láhev Nalgene Wide Mouth 5l je velmi odolná láhev se širokým hrdlem, díky kterému ji lze snadno umýt. Láhev na jídlo Hydro Flask Food oz (5ml) vám mít s sebou teplé jídlo nebo třeba zmrzlinu na každém. SIGG termoobal nylonový červený - 1. Tatonka Thermobeutel , l termoobal na láhev. Prodlouží požadovanou teplotu nápoje (teplého nebo studeného) na cestách i při každodenním použití.


Obal na běžnou plastovou PET láhev od Dobré vody (nebo jinou o stejném objemu) s možností připnutí na většinu batohů. Obal s označením (Termoska) je vhodný i na klasickou nerezovou termosku. Neosvědčil se mi koupený termoobal – velikost nebyla akorát, neměl pevné ucho, pak odešel zip, což mělo za následek odchod celého obalu do patřičného kontejneru. Termo obaly na láhve - vyberte si online! Obsahují karabinku a pásek na suchý zip, láhev tak můžete snadno připevnit např.


Klasický zip slouží k pohodlné manipulaci s termoobalem při vkládání a vyjímání. Neoprenové obaly SIGG dokonale obepnou pitnou láhev SIGG.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky