čtvrtek 17. prosince 2015

Prosklena lednice

Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prosklené lednice (chladicí vitríny) – způsob chlazení Prosklená lednice má na výběr statické nebo oběhové chlazení.

Statické chlazení je úsporný chladicí systém s jedním nebo více motory a jedním okruhem. Oběhové chlazení chladicí vitríny udržuje díky ventilátoru konstantní teplotu v celém chlazeném prostoru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Elektro - Lednice prosklena bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prosklená lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám plně funkční prosklenou lednici zn. Rauch-výroba Skandilux.


Obsah lednice cca 350L, lednice má dynamické chlazení,vnitřní osvětlení a osvětlení reklamní plochy,1 stav,na spotřebič poskytnuta záruka,v případě zájmu Vám spotřebič v rámci jižních Čech dovezeme. Stroje - Prosklena lednice bazar. Prosklená profi lednice Klimasan SC 8DDdvojité temperované sklo,nápojová lednice ,vhodná do gastroprovozu,prosvětlený panel,vnitřní osvětlení, ventilované chlazení pro lepší proudění vzduchu v lednici, integrované madlo do rámu dveří, křídlové dveře na objednávku, nízká spotřeba el. Prohlédněte si naši nabídku produtů Lednice s prosklenými dveřmi do 4l Již více jak let zkušeností ve výrobě, servisu i distribuci.


Chladničky a prosklené lednice Výběr chladicí v podobě chladicích skříní a prosklených chladicích lednic různých rozměrů podle množství potravin, které musíte uchovávat. Všechna zařízení jsou vybavena moderními technologiemi, snadná údržba a obsluha. V této kategorii naleznete prosklené výstavní vitríny s plnou viditelností různých velikostí a typů. V nabídce jsou celoprosklené vitríny, rohové vitríny a vitríny se skříňkou v podstavci, vitríny s prosklenými policemi, či celým proskleným volným prostorem.


Některé moderní lednice mají nulovou zónu, jedná se o zvláštní šuplíky, ve kterých je nižší teplota (kolem °C). Pokud je touto funkcí vaše lednice vybavená, určitě ji využívejte na uchovávání masa, ryb a případně i uzenin. Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny.


Menu × O NÁS NAŠE REFERENCE Aktuální informace o provozu DOPRAVA a PLATBA OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKT.

Pronájem lednic, chladniček, prosklených vitrín či malých mrazniček. Toto zboží je předmětem naší nabídky. Připravujeme pro Vás rozšíření sortimentu o autoledničky Waeco. Vybavení vám dovezeme, kam si budete přát. Podobné fráze na Sleviste.


Značková prosklená chladnice. Jednodvéřové a malé lednice Dokud lednička funguje, nevnímáme ji. Jak se ale porouchá, musíme řešit spoustu problémů, mezi které patří i výběr nové chladničky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky