středa 30. prosince 2015

Vestavná myčka philco

Vestavná myčka philco

Funkce Aqua stop hlídá, aby z myčky neunikla voda tím, že zastaví přívod vody do myčky umístěný na. Můžete si zvolit z nabídky mnoha programů, podle momentální potřeby. Myčky značky Philco si poradí s jakoukoli velkou hromadou silně znečištěných hrnců, pekáčů, talířů, sklenic a příborů. Oproti volně stojící myčce je zabudovaná přímo v kuchyňské lince, která tak působí jednotným dojmem.


Zajímá vás, kolik energie spotřebuje vestavná myčka za jedno mytí a zdali je lepší skrytý, nebo viditelný ovládací panel? Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Je určena pro sad nádobí.


Na výběr máte ze programů mytí vč. Odložit start mytí je možné až o hodin. Ovládací panel je vybaven LED displejem, který zobrazuje zbývající čas do konce mytí. Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů. Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm.


Navíc je velmi úsporná a šetří tak přírodu i vaši peněženku. To vše pod hlavičkou německé kvality. Vestavné myčky nádobí šířky cm. Detailní popis produktu.


Nejlepší vestavná myčka nádobí by měla mít malý příkon, malou spotřebu vody a nízkou hladinu hlučnosti, naopak by měla disponovat co možná největším počtem sad nádobí, které dokáže vestavná myčka nádobí umýt za jeden cyklus. Její kapacita pro mytí je sad nádobí. K dispozici má funkci Aqua stop, která hlídá, aby z myčky neunikala voda.


Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. V kuchyni je dnes zapotřebí spousty kvalitních pomocníků.


Rozhodně není problém vybrat si takové, které vám budou sloužit velmi dlouhou dobu. S touto myčkou umyjete jídelních souprav. Příborová přihrádka je vhodná pro mytí příborů, malých nádob nebo třeba šálků na espresso. Funkce ½ náplně zajišťuje úsporu vody a energie, jakož i doby mytí nádobí při menším množství.


Plně integrovaná vestavn. Do zásuvky na příbory uložíte pohodlně příbory a zároveň ušetříte i místo pro nádobí v dolním. Elegantní stříbrná myčka nádobí Philco PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C.


Přejít na stránku Philco. Nahlášení reklamace pro domácí spotřebiče Tento formulář nelze využít pro malé domácí spotřebiče jako kávovary, konvice, roboty apod. Infromace o produktu Jsem majitelem certifikátu služby bezplatný servis. Myčka nádobí nabízí funkci intenzívní program díky kterému ani zaschlá špína nemá šanci.


Pro případ lehkého zašpinění naopak slouží rychlé mytí, které spolehlivě odstraní běžné nečistoty z talířů, hrnků nebo sklenic. Myčka je určena až pro sad nádobí, a je vybavena funkcní Aqua stop, jež hlídá, aby z myčky neunikla voda tím, že zastaví přívod vody na hlavní, přívodní hadici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky