neděle 13. prosince 2015

Spontex mop quickmax profi

Spontex mop quickmax profi

Mop Quickmax Profi se samo-ždímacím systémem je praktický pomocník pro efektivní úklid. Plochý mop s výsuvnou násadou je vhodný pro mokré i suché použití. Using the push button on the handle, simply slide the wringer down the mop head to effectively wring your mop out!


Spontex mop quickmax profi

The versatile, rotating head and telescopic handle means you can get into even the most hard to reach places too. Informace O společnosti Co nabízíme Obchodní podmínky Reklamační řád Ochrana osobních údajů Kontakt. Zatáhnutím rukojeti vám efektivní samoždímací systém mop dokonale vyždímá. QuickMax Profi mop Vám umožní dokonalý a rychlý úklid podlahy bez nutnosti namáčení rukou a ohýbání zad. Je vhodný na všechny druhy podlah – na suché i mokré vytírání.


Mop Quickmax Vám umožní příjemný úklid díky svému samoždímacímu systému, u kterého oceníte jeho jednoduchost a praktičnost. Mop má otočnou hlavu až 360° a snadno se tak přizpůsobí okolí, kde vytíráte. Pohodlí zaručuje také teleskopická tyč mopu, kterou lze nastavit až na délku 1cm.


Vážení zákazníci, Velmi si vážíme objednávek, které nám zasíláte v tomto nelehkém období. Nyní jsme pro Vás snížili cenu dopravy na Kč a dopravu zdarma máte nad 8Kč. Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Umožňuje úklid citlivých povrchů a jeho teleskopickou tyč lze nastavit až na délku 1cm.


Spontex mop quickmax profi

Spontex s efektivním ždímáním. Vlastnosti: integrovaný samoždímací systém 1 mikrovlákno – zvyšuje efektivitu a snižuje potřebu čistících prostředků možné prát v pračce prémiová kvalita polyester,. Môžete ho použiť na všetky typy podláh a to ako na mokré, tak aj na suché použitie. Vhodné na všechny povrchy.


Teleskopická nastavitelná tyč do délky 1cm. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Každý mop občas potrebuje vymeniť opotrebovanú hlavicu. Můžete jej použít na všechny typy podlah a to jak na mokré, tak i na suché použití. Jeho unikátom je totiž praktický samoždímací systém, pomocou ktorého je možné jednoducho regulovať vlhkosť mopu, a to bez potreby ďalšieho príslušenstva v podobe korytá a jeho systému. Celá hygiena a drogéria.


Náhradný poťah k mopu Quickmax Profi. Hubka na umývanie riadu s drôtenkou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Spontex mop quickmax profi

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A Quickmax Profi mop öncsavaró rendszerrel praktikus segítséget nyújt a hatékony takarításhoz. A kihúzható fogantyúval ellátott lapos mop nedves és száraz használatra alkalmas. Alkalmas minden felületre.


Tulajdonságok: integrált öncsavaró rendszer 1 mikroszálas - növeli a hatékonyságot és. Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky