středa 30. prosince 2015

Profesionální kuchařské nože sada

Videa jsou určena pro laickou veřejnost. V sadách najdeme klasické krájecí nože , ale také řadu speciálních. Ty pomohou například s vykošťováním masa, filetováním nebo loupáním. Výhodou je, že jsou nože v sadě vždy ve stejném designu, což poskytuje možnost sladit vybavení s kuchyňskou linkou.


Celý výrobní proces se dokumentuje.

Nakonec je na každý nůž vyleptáno logo Fr. Dick a rozlišovací číslo série nože , což zdůrazňuje nejvyšší kvalitu a tradici. Jednoznačný hit posledních let představují speciální keramické nože - keramická čepel totiž neničí vitaminy v čerstvých potravinách.


Na podobném principu je založena i speciální antiadhezní úprava, tedy jakýsi povlak na jinak kovové čepeli. Tyto antiadhezní nože pomalu začínají v oblibě dohánět i nože keramické. Sada nožů - Barevné, ks Univerzální nůž je vhodný zejména ke krájení rajčat, zeleniny a ovoce s pevnou kůrou.


Ideální také na tvrdé klobásy, pečivo a sýry.

Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání ai krájení potravin na kostičky. Do základní výbavy každého profesionálního kuchaře patří kvalitní sada nožů, jež jsou určeny pro konkrétní typ úpravy. Vedle univerzálního kuchařského nože je to filetovací, špikovací a vykosťovací, dále nůž na pečivo, šunku či speciální nože na ovoce a zeleninu.


Sada nožů Fiskars z kolekce Edge zahrnuje nožů a praktický dřevěný blok na nože v černé barvě. Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva.


Unikátní sada nožů pro všechny kuchařské činnosti s ocílkou na broušení. Esteticky usazená v pevném stabilním dřevěném bloku. Všechny nože jsou s gravírovaným podpisem Zdeňka Pohlreicha. Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské.


Jsou definovány širokou a robustní čepelí o vysoké tvrdosti. Kuchyňské nože lze pořídit po jednotlivých kusech, ale také v sadách, které jsou cenově výhodnější. Tyto nože jsou určeny k velmi rychlému, čistému a přesnému porcování a krájení (maso, zelenina, ovoce).


Právě tento nůž bývá každému kuchaři nejbližší a používá jej nejčastěji. Wüsthof sada nožů Gourmet ks Sada kuchyňských nožů prestižní značky Wüsthof Solingen.

Jejich nože jsou používány nejen špičkovými kuchaři po celém světě, ale stále více si získávají popularitu mezi amatérskými kuchaři. Výjimečného ostří bylo dosaženo kombinací těch nejlepších technologií s nepřekonatelnými zkušenostmi řemeslníků, kteří tyto profesionální nože vyrábějí. V nabídce naší stránky najdete kvalitní a funkční kuchařské rondony - blůzy, kuchařské kalhoty, polokošile a trička, kuchařské zástěry, kuchařskou obuv, šátky kolem krku, rukavice a také funkční kuchařské čepice. Nabízíme i výhodné kuchařské sety.


Myslíme i na nejmenších v části pro děti. V nabídce je jak startovací sada nožů Fiskars, sada keramických nožů, tak sada špičových nožů WMF nebo Zwilling. Vybrat vhodný kuchyňský nůž, je první krok k tomu, aby jste uměli krájet jako profesionální kuchaři. Nakupujte přímo u autorizovaného prodejce!


Sada nožů tak představuje oblíbené dárky pro přátele, rodinu či začínající kuchaře. Jakou sadu kuchyňských nožů vybrat? Každá sada obsahuje trochu jiné typy nožů.


Nejdříve se tak podívejte, jaké nože ve vaší kuchyni nejčastěji využívate a jaké pokrmy vaříte. Podle toho tak určíte, která sada se nejvíce. Kuchařské nože - kvalitní profesionální značkové kuchařské nože Solingen a Icel a sady kuchařských nožů. Dranžírovací nože , porcovací nože , kuchařské nože na šunku, nože santoku. Profi kuchařské nože sada.


Můžete si vybrat i precizní titanové nože , které mají magnetický držák. Nože jsou vyrobeny z nerezové oceli a plastu. Dále Vám nabízíme jednotlivé kusy nožů, např. Sada nožů kovaných zaujme náročné uživatele a profesionály, sada kuchyňských nožů nekovaných zaujme všechny kuchaře, kteří hledají dobrou kvalitu za rozumnou cenu. Připravili jsme pro Vás sady nožů, ze kterých si vybere opravdu každý.


Krasná sada do kuchyně, nože jsou vybaveny gravírovaným podpisem Zdeňka Pohlreicha. Pro fanoušky vybaven podpisem Zdeňka Pohlreicha. Zwilling, kterou se rozhodl Zdeněk Pohlreich propagovat svým jménem a vybavit je svým gravírovaným podpisem, je vykována z jednoho kusu oceli, bez svárů a spojů.


Nože Red Spirit byly navrženy pro ostrost bez kompromisů. Kulatá, asijskými noži inspirovaná, rukojeť perfektně padne do ruky a ideálně splňuje veškeré ergonomické požadavky profesionálníchi ambiciózních amatérských kuchařů - a to je při delším používání mimořádně důležité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky