pátek 25. prosince 2015

Drátěný program do koupelny

V sérii drátěný program do koupelny nabízíme rozšířenou záruku let! Drátěný program - nabízíme více jak 1produktů tohoto druhu. V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk. Zabýváme se také výrobou drátěného programu do obchodu a kanceláře (reklamní stojany aj.).


Díky chromové povrchové úpravě a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny.

V naší nabídce naleznete drátěný program od výrobců Bemeta a Nimco. Pár drátků a jakou udělají radost a užitek. Navíc vypadají elegantně, jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje a nezaberou mnoho místa. Z chromových drátů si můžete vybavit klidně celou koupelnu. Praktický pomocník pro uspořádání vybavení toalety.


DRÁTĚNÝ PROGRAM , Koupelny Frýdek, s. Pokud i vy uvažujete nad rekonstrukcí starší koupelny , nebo se pouštíte do stavby nové, jistě oceníte několik dobrých ra na co si dát pozor.

Neocenitelné pro vás můžou být rady těch, kteří si tím už prošli, fotografie pro inspiraci, jak koupelnu zařídit, nebo online návrhář koupelen. Díky neutrálnosti materiálu a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Specializujeme se na drátěný program do kuchyně, šatny a koupelny. Kvalitním drátěným programem s možností použít různé typy výsuvů jsme nyní připraveni vybavit i ty, kteří pracují s plnovýsuvy Blum nebo Hettich. Levný,jednoduchý,kvalitní - to je drátěný program koupelnových doplňků.


Skvělý drátěný program s jednoduchou montáží vhodný zejména do koupelny a kuchyně. Bílé nebo šedivé drátěné bočnice v šesti rozměrech. Vážení zákazníci, náš e-shop je i během současné situace plně v provozu a jsme připraveni udělat maximum, abychom vám objednané zboží dodali co nejrychleji. MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ: Vážení zákazníci, vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni do odvolání přistoupit mimořádným opatřením. Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné.


Nabízíme množstevní slevy. Co je drátěný program ? Mnozí lidé znají pouze drátěný program do koupelny. Pravda ej ale taková, že koupelnový drátěný program se od kuchyňského poněkud liší.


V kuchyni je totiž skrytý a většinou jej využíváme při vybavení interiéru skříněk.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Skvěle Vám poslouží jako odkládací plocha pro mycí a jiné potřeby nutné ke sprchování či koupeli. Nástěnné, rohové, oblých, hranatých tvarů - vyberte si takovou, která snadno zapadne do interiéru Vaší koupelny a dokáže ji zútulnit. Umožňuje totiž kuchyň přehledně uspořádat, je praktický a navíc i dobře vypadá. V této kategorii můžete zakoupit stojan na kapsle dolce gusto, různé košíky a poličky.


Moderní drátěný program do kuchyně. Každá druhá domácnost už vlastní kávovar. Mít po ruce kapsle je výhoda. Produkty od těchto výrobců jsou prověřeny a můžete se těšit na jejich velkou odolnost a dlouhou životnost. Zvolit si totiž můžeme i povrchovou úpravu – lesklý chrom, matný chrom nebo zlatý titan.


Elegantní chromový design se dá velmi dobře kombinovat s nerezem a stane se tak zajímavým doplňkem Vaší kuchyně. Díky praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Drátěné koupelnové doplňky to jsou především police a poličky mnoha tvarů a rozměrů, či mýdelníky a háčky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky