pátek 11. prosince 2015

Indukční varná deska siemens

Indukční varná deska siemens

Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska. Co to pro vás znamená: doba zahřátí je krátká, vyšší bezpečnost a deska se čistí o dost snadněji. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení. Indukční varná deska s inovativními funkcemi pro větší flexibilitu při vaření. Zobrazit více Senzor na smažení fryingSensor udržuje požadovanou teplotu při smažení na stále stejné úrovni, takže nic nepřipálíte.


Varné zóny lze aktivovat a nastavovat lehkým dotykem s ovládáním touchControl. Inovativní indukční technologie dělá vaření rychlejší. Kromě jedné velké a jedné menší plotýnky má také velkou varnou plochu, kterou je možné používat celou, například při opékání masa v pekáči, nebo ji rozdělit na části, v závislosti na. Varné desky) Hodnocení produktu: 1 (). Induction: indukční deska s varnými zónami flexInduction pozná, jak velká je nádoba ve které vaříte, a přizpůsobí.


SPOTŘEBIČ BYL VYSTAVEN NA NŠEM STUDIU, NIKDY NEBYL V PROVOZU. FlexIndukce Plus nabízí možnost flexibilního rozšíření varné plochy pro nádobí o průměru až cm. Siemens EX877LX33E - Z VÝSTAVKY.


Indukční varná deska siemens

Mezi inteligentní funkce patří flexMotion, která automaticky přenáší nastavení při přesunu nádoby, powerMove Plus pro nastavení. Moderní indukční varná deska se zónou flexIndukce - pro více flexibility při vaření. Místo i pro velké pekáče díky připojitelné pečicí zóně. Zone umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. Mezi přednosti indukční technologie patří rychlost a bezpečnost.


Power management – indukční deska se dá připojit na dvě, ale i na jednu fázi. Varná deska disponuje mnoha funkcemi například funkcí powerBoost, quickStart, reStart, rozpoznání velikosti. Vlastní indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost, která ušetří až třetinu času potřebnou pro zahřátí hrnců, nebo uvaření většího množství pokrmu. Deska má několik režimů pro snazší přípravu pokrmu. Funkce powerMove Plus nabízí možnost ovládat stupně výkonu varné desky pouhým pohybem hrnce či varné jiné.


Indukční varná deska siemens

Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kratší doby uvedení do varu, s až o větším výkonem. Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Vestavná indukční varná deska SIEMENS , o velikosti 51x592x5mm, je praktický spotřebič, který se hodí do každé kuchyně.


Doba, kdy byl v každé domácnosti samostatně stojící sporák, už je minulostí. Současná nabídky kuchyňských spotřebičů je natolik široká, že si vybere opravdu každý. Základem kuchyně je varná deska pro přípravu jídel, a právě mezi varnými deskami je asi největší variabilita.


Jaká je ta nejvhodnější do vaší. Hrnce a pánvičky jsou tak různorodé jako jídlo, které se v nich připravuje, ale s flex Indukcí lze flexibilně nastavit vaši desku tak, aby vše pasovalo. Kromě dvou tradičních kulatých varných zón, máte k dispozici jednu obdélníkovou indukční plochu, kterou můžete spojit v jednu velkou varnou zónu. Ten automaticky udržuje požadovanou teplotu pánve po zahřátí.


Slider umožňuje snadné a. První automaticky identifikuje a vybere varnou zónu,. K dispozici jsou funkce quickStart a reStart.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky