čtvrtek 10. prosince 2015

Gastro oblečení

Dále se zabýváme prodejem profesního oblečení. V našem internetovém obchodě naleznete oblečení pro kuchaře i číšníky, letušky a stewardy nebo manažery. Volte gastro profesní oděvy z kvalitních materiálů a moderních střihů.


Naše profesní oděvy pro gastronomii zahrnují široký sortiment oděvů pro servírky, číšníky a barmany. GastroPEX - gastro stylisté.

Naše společnost upřednostňuje osobní přístup ke každé zakázce. Prvořadé je, aby klient v našem outfitu nejen dobře vypadal, ale dobře se i cítil. Dobře oblečený a spokojený personál je jedním z důvodů, proč se k nám zákazníci rádi vrací. Přinášíme Vám unikátní, originální a moderní sortiment kompletního gastro vybavení pro hotely, restaurace, bary, kavárny a další gastronomická zařízení.


Kromě toho si u nás vyberete také stylové oblečení pro Váš personál. Na veškerý sortiment oblečení vám zhotovíme výšivku nebo potisk dle vašeho přání a to již od jednoho kusu. Udělejte již dnes rozhodnutí a vybavte.


Oblečení pro gastronomii.

Přestože se jedná o oděvy pracovní, dámské oděvy působí žensky, ne jen pracovně. Většinu výrobků šijeme podle vlastních návrhů tak, aby společně tvořily jedinečnou kolekci. Nabídka je zpestřena o doplňky. Zástěry sjou nedílnou součástí kuchařů, číšníků, cukrářů, personálu kavárel a domácností. Společnost BONNO GASTRO SERVIS s. Pro gastronomické, lázeňské a zdravotnické provozy v celé České republice zajišťujeme komplexní dodávky potravin, nápojů, pracovních oděvů, obuvi, mycích a čisticích prostředků.


Nejširší výbeř sortimentu pro gastronimi, stolování, servírování a přípravu pokrmů nabízí rodinná firma SAHM s více jak 1letou tradicí. Oděvy jsou navrhovaný ve spolupráci se zákazníky, aby byly co nejlépe přizpůsobeny dané profesi. Volnočasové oblečení Potisk.


Pracovní pomůcky BÍLÉ a GASTRO oděvy. Kuchařské ZÁSTĚRY a PLÁŠT. S kuchyní a gastronomií je v oblékání tradičně spojená bílá barva. Při pohybu po kuchyni v zářivě bílém oblečení se při náhodném kontaktu nebo otěru rychle dozvíte, kde je třeba „přitlačit“ v úklidu.


To ale neznamená, že dnes musíte bílý standard. Prodej bavlněných roušek a respirátorových masek s termínem dodání do dnů. Chraňte sebe a své okolí před nebezpečím nákazy, jako je COVID-(koronavirus).

Vyberte se z naši roušek a respirátorů. Zákázkové šití na míru, v široké nabídce si jednoduše vyberte produkt tak, aby Vám vyhovol. Práce v oboru gastronomie vyžaduje vždy perfektně čisté oblečení , které se dá snadno udržovat a zároveň dobře vypadá.


Pořiďte sobě nebo svým zaměstnancům kvalitní gastro oděvy. Značky Červa a Canis jsou zárukou dlouholeté tradice. Jejich zákazníci se k nim. Nabízíme model pro skutečně každou pracovní pozici. Tento web používá soubory cookie.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. GASTRO OBLEČENÍ objednejte u specialisty na ochranné pracovní pomůcky a oděvy. Na internetovém obchodě s profesionálním gastro zařízením - PROFI KUCHYNĚ - najdete širokou škálu výrobků určených.


Naše firma vybavuje gastro provozy od zpracování projektové dokumentace, přes dodávku gastro zařízení až po záruční a pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky