pondělí 21. prosince 2015

Zahradní konev na zalévání

Zahradní konev na zalévání

Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Samotný nástroj, určený k zalévání rostlin, existuje od 17. Lze rozlišit konve zahradní , iteriérové a dekorativní. Konev má široké hrdlo na nalévání vody. Slouží k zalévání rostlin, květin, trávníků apod.


Zahradní konev na zalévání

Díky dlouhému tvarovanému k. Kde je zalévání užitečné? V zalévání můžete ukládat vodu nebo hnojivo, aby bylo vše připraveno k zalévání našich plodin. Praktické zahradní konve z plechu, keramiky či porcelánu.


Originální plechové konve zajistí dostatek vláhy vašim oblíbeným květinám a tolik milované zelenině. Zahradní konev je velmi oblíbená dekorace na vaši zahradu. Oranžová OBI konev na zalévání z plastu s objemem litrů je ideální pro zalévání na zahradě a na hřbitově.


Má podlouhlou rukojeť a lze na ni nasadit kropítko. Kropítko je součástí balení. Plechová konvička l - Astry. ESSCHERT DESIGN Konvička kovová 1l, středně modrá. Výhodou je nasazovací kropítko, které má malé otvory, kterými protéká voda z konve v mnoha proudech a nepoškozuje tak rostliny.


V naší nabídce konví na zalévání můžete vybírat konve o objemu 5l, 5l, 8l, 9l nebo 10l. V nabídce je jak plastová konev , tak plechová konev. Plastové konve mají nasazovací kropítko.


Plast je odolný proti jemným škrábancům a snadno se omývá. Naleznete u nás převážně plastové konve, které velmi snadno uskladníte. Za dobrou cenu seženete. Velká zahradní konev na zalévání trvalkových, bylinkových nebo zeleninových záhonů.


Festa kropítko na konev je pozinkované. Vnitřní průměr ústí kropítka ke konvi cca mm. Pasuje na konev s kónickým zakončením… Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. V domácnosti se také běžně používají konvičky v menším provedení pro ruční zalévání pokojových rostlin, existují i malé konvičky, které slouží jako dětská hračka, kdy děti mohou pomáhat dospělým zalévat rostliny nebo si jen hrát na zahradníky.


Zahradní konev na zalévání

Minimalistická konev na zalévání je navržena tak, aby mohla být vystavena, a tedy vždy při ruce. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a zahradnictví, máme vše, co Vaše zahrada potřebuje. Konve - nakupujte pohodlně z domu! Jak však zjistili jazykovědci při terénním výzkumu českých nářečí a běžné mluvy, konev si u nás vysloužila ještě řadu dalších označení.


Proto konev často zůstává stát po ruce na viditelném místě. A tam může pěkná zelená, červená, žlutá nebo modrá plastová, která je navíc lehká a tudíž praktická, fungovat zároveň jako efektní barevná dekorace mezi rostlinami nebo na zeleném trávníku. Zalévací konev litrů. Vybavena ergonomickou rukojetí a dlouhým výtokem s odnímatelným sítkem. Po odstranění sítka je ideální i pro zalévání stromků a keřů.


Zinková konev : není jen jedna! Každé zalévaní je jiné! Zvolit si můžete malou konev pro domácí použití. Jedná se o nádobu s kapacitou jednoho litru.


Pokud potřebujete konev na zalévání zahrady, máme pro vás konev s objemem až litrů. Optimální volbou pro zalévání rajčat je buď konev s vodou, anebo velký barel, z něhož budete zalévat mírným proudem vody. Zapomeňte na zalévání prostřednictvím konve s růžicí.


Vodu byste totiž lili i na listy, což není optimální hned ze dvou důvodů. Tím prvním je případný vznik plísní. Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku.


U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání , ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev , která zároveň poslouží jako dekorace místnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky