pátek 11. prosince 2015

Elektrické olejové radiátory

Lehké ploché radiátory plněné ekologickým olejem v bílé barvě, ideální pro použití v domech, bytech, chalupách, kancelářích, nemocnicích, školách, mateřských školách, a všude tam kde je požadavek vysoké čistoty a potřeby příjemného tepla. Oceľové olejové radiátory ORS sú moderné, tiché, vysoko efektívne spotrebiče určené na vykurovanie všetkých typov interiérov. Nejsou olejové radiátory příliš drahé? V porovnání s cenami jiných topných systémů jsou olejové radiátory velmi výhodné.


Nebudou mě v noci rušit při spánku? Většinou jsou opravdu tiché, ale je dobré se informovat na vámi vybranou značku.

Ty nejlepší olejové radiátory jsou zcela tiché, proto vybírejte pečlivě. Elektrické radiátory sú zaujímavou alternatívou pre novostavby aj rekonštrukcie. Veľmi často ich dopytujú zákaznici, ktorí hľadajú vhodné riešenie napr. Pravdou je, že nie každý má rád podlahové kúrenie a nie každý vyhľadáva ultra moderné spôsoby kúrenia.


Gabarrón prinášajú úsporné a komfortné riešenie pre. Jedinečné tepelné vlastnosti v kombinácii s mobilitou robia elektrické olejové radiátory najefektívnejším a najspoľahlivejším spôsobom na ohrev. Náš trh ponúka elektrické olejové radiátory v širokej škále možností v rôznych cenových reláciách.


Elektrické olejové radiátory poslúžia ako zdroj primárneho tepla alebo dodatkový zdroj v akýchkoľvek miestnostiach. Sú efektívne pre dlhodobé, rovnomerné a tiché vykurovanie miestnosti.

Tieto zariadenia pracujú na princípe ohrevu olejovej kvapaliny vo vnútri radiátora elektrickou energiou. Dražší olejové radiátory též bývají vybaveny termostatem, který umožňuje navolit si požadovanou teplotu. Zařízení potom samo dávkuje potřebné teplo tak, aby se teplota v místnosti držela okolo této hranice.


Délka přívodního kabelu. Ač se na první pohled může jednat o nepodstatnou záležitost, opak je pravdou. Elektrické koupelnové radiátory – žebříky jsou osazeny topnou tyčí a napuštěné nemrznoucím médiem.


Elektrické žebříky jsou tedy vhodné pro použití jak do klasických koupelen, tak do chat nebo jiných prostor, kde během roku může klesnout teplota vzduchu k bodu mrazu. Elektrické konvektory sú priamovýhrevné telesá s rýchlym nábehom a jednoduchým ovládaním. Majú pomerne nízke obstarávacie náklady a jednoduchú inštaláciu. Sú vhodné na rôzne chaty, zimné záhrady, pre ubytovacie zariadenia, firemné priestory, na doplnkové i hlavné kúrenie rodinných domov či bytov. V obchodoch či e-shopoch zoženiete olejové radiátory od výmyslu sveta.


Známe značky ako DeLonghi, AEG či Sencor si potrpia nielen na kvalitu, ale aj dizajn. Radiátory vás vizuálne nebudú vôbec rušiť a vykúria priestor na príjemnú teplotu počas prechodného obdobia. Vyberte si ten svoj a užte si teplúčko aj vtedy, keď sa. C, zapamätanie funkcií pri výpadku napájania, ochrana IP – použitie aj v kúpeľni, detská poistka.


Bezpečnostní funkce automatického vypnutí při převrhnutí přístroje. Vysoko kvalitné elektrické radiátory plnené špeciálnou ekologickou olejovou kvapalinou EcoFluid. Radiátory majú výnimočné akumulačné vlastnosti s dlhým udržiavaním tepla s. Naše výhody: U elektrických nástěnných radiátorů nedochází k nežádoucím ztrátám tepla jako např.

Výhody topných panelů firmy Tora Brodos s. Olejové radiátory ) Hodnocení produktu: 1. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky