čtvrtek 14. listopadu 2019

Drevene obaly na vino

Praktické obaly na víno plní hned několik důležitých funkcí. Obaly díky úchytnému mechanizmu usnadňují přenos a manipulaci. Dřevěné obaly a nosiče na víno. Chcete darovat láhev vína?


Nepřehlédněte naší širokou nabídku dřevěnách obalů na víno v různých velikostí a átvarů. Nabízíme obaly i na ledové a slámové víno.

Všechny boxy dřevěné jsou vystlané pilinami pro bezpečný přenos vína. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Praktická kazeta na láhev ledového nebo slámového vína je vyrobena z odolného, dřevěného materiálu. Rodinná firma Blaško pôsobí na slovenskom trhu už od deväťdesiatych rokov.


Jej zameranie sa predovšetkým orientuje na výrobu drevených obalov na víno a iné liehoviny, pričom výroba dokáže prispôsobiť finálne produkty veľkému množstvu špecifických požiadaviek klienta. Veľký dôraz je kladený na detailné spracovanie každého výrobku, pretože naše obaly. Vyrábame jednorazové alebo vratné prepravné obaly.


V prípade, že má odberateľ vytvorenú logistickú sieť a je možné využívať obaly opakovane sme pripravení na mieru prispôsobiť každý druh prepravného obalu na opakované použitie, čím výrazne klesnú logistické výdavky. Preto sa tiež ponúka spojenie týchto dvoch na prvý pohľad odlišných prvkov v jeden dokonalý celok.

Darujte fľašu v luxusnej drevenej krabici na víno z masívu alebo v kazete z kvalitnej preglejky. Všetky drevené obaly z našej ponuky sú vyrobené výhradne v Českej republike z kvalitných materiálov. Na tejto stránke môžete online kúpiť drevené kazety na víno a drevene truhličky. Na tieto obaly Vám podľa Vašej požiadavky vygravírujeme logo firmy, alebo. Krabica drevená - box - obal na fľašu vína.


Ilustračné foto - cena za obal bez. Umíme navrhnout konstrukci obalu pro téměř každý výrobek. Nejjednodušší je zadat si rovnou poptávku. Všetky produkty sú vyrábané na moderných výrobných technológiách a spĺňajú hygienické normy a kvalitatívne parametre pre medzinárodnú a medzikontinentálnu prepravu. Dodávame obaly pre firmy v rámci celej SR z rôznych segmentov priemyselnej výroby.


Originálne darčekové obaly na víno s venovaním na mieru. Vhodný darček pre rodinu, priateľov, známych alebo ako poďakovanie niekomu. Výplň dekoratívne drevené hobliny.


Na našich weboch ručíme za plnú ochranu Vašich osobných údajov pred zneužitím. ES (ďalej aj GDPR) a ďalšími predpismi. Možná přeháníme, ale s ohledem na aktuální informace naších italských přátel, kteří tento virus jen před pár dny podle jejích slov fatálně podcenili, pracujeme v bezkontaktním nouzovém režimu a do baráku klienty nepouštíme.


Ako vybrať vhodný stojan na víno. Vinná pivnica nie je podmienkou.

Uskladnite si víno v domácnosti v stojane. Vyberať môžete z klasických kovových obručí, až po futuristické dizajnové kúsky z rôznych materiálov. V této kategorii stojanů na víno, vyráběných z kvalitního smrkového dřeva, je možné objednat stojany v různých velikostech. Darčekové krabičky pre ozdobné zabalenie akýchkoľvek darčekov.


Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno. Je libo dřevěný stojan na víno nebo spíše ten kovový? Zvolte až parametrů.


Z užšího výběru si snadněji vyberete z nabídek ověřených e-shopů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky