pátek 1. listopadu 2019

Restaurace u pilnáčka

U Pilnáčka - Naše hospoda. Chceme, abyste se u nás dobře najedli. Proto jsme si zavolali na pomoc šéfkuchaře a odborného poradce při budování nových restaurací Dalibora Navrátila, který nám pomohl sestavit celé menu.


Dalibor je rytířem francouzského řádu Chaine des Rotisseurs za gastronomii a naši kuchyni obohatil o nové chutě. Denní menu není definováno. At Restu, we use cookies to ensure that our website runs properly, analyze traffic, track performance, personalize content, and target our ads.


O sortimentu tabákových výrobků se informujte u obsluhy. Máte dotaz k nápojovému lístku? Napište nám, rádi odpovíme. Milujeme naše královské město a jeho bohatou historii. S ní je neodmyslitelně spjato i jméno Pilnáček.


Pan Josef Václav Bohuslav Pilnáček byl dlouholetým starostou našeho města a zasadil se o jeho rozkvět. Významně ovlivnil vzhled města. Právě díky němu se ve 40. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Fitcentrum u Pilnáčka je moderní a dobře vybavené fitko v centru Hradce Králové s parkováním zdarma. Není u nás přecpáno, ale ani prázdno. Ať už chcete postavu zpevnit, zhubnout a nebo vyrůst, určitě u nás najdete radu, pomoc i podporu.


Hospoda je konceptem Staropramenu, pivaři si u nich proto přijdou na své. Točí Vám perfektně vychlazené pivo přímo z tanku, jeho chuť je daleko intenzivnější než chuť klasického piva ze sudu. K pivu samozřejmě patří něco dobrého. Pardubice, uzavřeno, stavební práce, Od 20.


Důvod uzavírky: výstavba D35. Informujte se o aktuální situaci u provozovatele. Nové saunové centrum v Hradci Králové. Užijte si nádherný výhled na město z finské sauny, relaxujte s vůní bylinek a vychutnejte si saunové ceremoniály.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Horní Mísečky and beyond. Restaurace Chata Mísečky in Horní Mísečky, reviews by real people. Areál Pilnáčkovy továrny se nachází v docházkové vzdálenosti minut od centra, na křižovatce ulic Okružní a Pospíšilova.


Vstupy do areálu jsou z ulice Pospíšilova. Nabízíme minutky, hotová jídla, tankové pivo, alkoholické i nealkoholické nápoje. U Pytláka - lesní stánek, Hradec Králové.


Rodinný stánek na hlavní cyklotrase Městských lesů v Hradci Králové směrem od Stříbrného rybníka. Jaká vás zaujala nejvíce? Moderní fitness pro všechny ! Hospůdka u Jabloně, Tylovo nábřeží 36 Hradec Králové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky