pátek 8. listopadu 2019

Kuchyňské prkénko plast

Plastová kuchyňská servírovací prkénka se dají použít jak pro krájení a přípravu různých jídel, tak díky jejich čistému, hladkému vzhledu i na servírování. Každé kuchyňské prkénko je opatřeno drážkou, která zachycuje tekutiny a nečistoty při přípravě jídel. Prkénka jsou vhodná i do myčky. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Kuchyňské prkénko je nutné v každé kuchyni.


Kuchyňské prkénko plast

Vyberte si prkénko z mnoha typů, velikostí i materiálů. Nabízíme kvalitu za přijatelnou cenu a rychlé dodání. Sháníte nějaké prkénko ? V IKEA si můžete vybrat z široké nabídky kuchyňských prkének různých rozměrů, barev i mateirálů. Najdete tu vše od silného řeznického prkénka z masivního dřeva až po ohebná kuchyňská prkénka z plastu. Některá se dokonce dají použít jako servírovací podnos.


Duspiva kuchyňské prkénko buk, x cm. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. Díky materiálu, ze kterého je zhotoveno, nepřijímá pachy z předchozích potravin,. Krájecí prkénko Kesper zaujme originálním designem, díky němuž se hodí k využití v přírodních kuchyních a při grilování.


Díky svému vzhledu se skvěle hodí i pro stylové servírování pokrmů. Plastové prkénko – plast se považuje za pevný a odolný materiál. Pozor však na vysoké teploty.


Plastové kuchyňské prkénko si na rozdíl od dřevěných nebo skleněných neodkáže poradit s rozpáleným hrncem. Skleněné prkénko – nevýhodou je vysoká gramáž a křehkost. Nicméně vyniká naprostou zdravotní. Dřevo je prvek historický, plast , sklo nebo mramor zase moderní. Pojďme si rozebrat pro a proti všech dostupných materiálů a vybrat tu nejvhodnější variantu do vaší kuchyně.


Kuchyňské prkénko plast

Přijďte se podívat na naši nabídku nožů a kuchyňských prkének. Máme i brousky na nože, různé sekáčky, sady nožů a jednotlivé nože na chléb, na maso a na zeleninu. Co byste potřebovali do své kuchyně?


Pojďte si k nám všechno prohlédnout! Jak vybrat kuchyňské prkénko ? Bambusové a dřevěné prkénko je šetrnější k nožům díky přírodnímu materiálu, a tak se čepele nožů téměř vůbec netupí. Jejich údržba je ale náročnější než u plastových prkének, chytají totiž pachy a barvy. Nejsou vhodné do myčky na nádobí, nesmí se nechávat ve vodě, jinak. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Naše doplňky se stanou vysoce funkční, estetickou a trvanlivou součástí Vaší kuchyně. Materiál: plast s příměsí přírodních vláken. Dřevěné servírovací prkénko s rukojetí 27x12x5cm. Všechna prkénka i desky vzhledem k použitým materiálům a povrchové úpravě splňují náročné hygienické předpoklady, určitou výhodou plastové desky před prkénkem do kuchyně je nižší váha a menší nároky na skladovací prostory. Praktické krájecí prkénko je vybaveno vyměnitelnými plastovými fóliemi, z nichž každé je barevně odlišeno podle druhu krájených potravin.


Objednejte si WC sedátka nebo prkénko on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme WC sedátko nebo prkénko k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky