čtvrtek 21. listopadu 2019

Otočný talíř na dorty

Meliconi Vinyl Kit Deluxe pomůže přesně v tom. Tato sada obsahuje pomůcek, které budete potřebovat při péči o svoji kolekci. Protekci proti vibracím poskytne plastový stabilizátor na otočný talíř.


Servírovací podnos pro dorty , zákusky nebo chlebíčky. Chystáte dort na narozeninovou oslavu a pokaždé přemýšlíte jak dort nepoškodit při zdobení?

S otočným stojanem na dorty budete mít vždy krém nanesený rovnoměrně po celém dortu. Pomocí jedné ruky talíř otáčíme a druhou rukou zdobíme. Na talíři i servírujeme. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Vám pomůže ušetřit čas i peníze. Otočný dřevěný stojan pod dort. Z poctivého dřeva, masivu břízy, vyrobený otočný stojan na dorty.

Deska je lepená, takže se nebude kroutit. Osazeno ložiskem pro snadné otáčení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dopřejte sobě, své rodině a hostům u stolu pohodlí s otočným podnosem SNUDDA. Dekorujte, servírujte, zdobte, ukazujte a hlavně se z něj radujte. Vy a vaši hosté už si nebudete muset předávat horké mísy a těžké talíře.


Místo toho postavte servírovací misky, koření, sýry atd. Já mám skleněný z Lídlu za 20- prodávali ho původně jako servírovací otočný talíř. Funguje dobře :-)))Jak jsi narazila na ty drahé, tak ty mají ještě navíc takovou polohovací výklopnou funkci. Měli jsme jeden v cukrárně, ale až se z něho ošoupala horní protiskluzová podložka, tak dorty po něm klouzaly jak na ledě.


OTOČNÝ STOJAN NA DORTY. Stojan na dorty Legio Nova, Eva Solo. VYNIKAJÍCÍ POMOCNÍK PŘI ZDOBENÍ DORTŮ. NA NOZE JSOU GUMOVÉ ÚCHYTY, TAKŽE STOJAN PEVNĚ DRŽÍ NA PRACOVNÍ PLOŠE.

Velkou výhodou otočných stojanů je snadné otáčení při zdobení, krájení a servírování dortu. Točna na dort je i tak pevná a dá se mýt v myčce na nádobí. Nabízíme otočné stojany Wilton, PME, stojany na dort české výroby Orion a značkové stojany na dort Pavoni - dopřejte si špičkovou kvalitu a okouzlující design.


Vše na dorty - nejširší nabídka pomůcek, zdobení a hmot na pečení. Vyřizujeme všechny objednávky včetně osobních odběrů bez omezení (osobní odběry plaťte prosím převodem nebo on-line). Uchopení je je bezpečné a snadné.


Poklop je z průhledného polykarbonátu, který vypadá velmi pěkně a l. Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky