středa 20. listopadu 2019

Hrábě na listí

Kvalitní hrábě zaručující účinné hrabání trávníku a listí. Násada se prodává zvlášť, a jejich šířka je 42cm. Hrábě na listí – nejčastěji jsou vyrobené ze dřeva nebo plastu. Díky tomu bývají pružné, a tak nepoškozují při hrabání trávník. Provzdušňovací hrábě – mají ostré, špičaté a lehce zahnuté nože, díky kterým při hrabání perfektně vytahují plevele.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Tyto praktické zahradní hrábě jsou nepostradatelným náčiním při úklidu popadaného listí a shrabování trávy. Se zakoupeným výrobkem u Mountfieldu - hrábě jasanové na listí jsme velmi spokojeni. Cena původní je vyšší, ale naskytla se nám možnost využít slev, a tak jsme hrábě zakoupili. Odolné plastové prsty hrábí se skvěle hodí pro hrabání a úklid každé zahrady, přičemž Vám tito společníci budou sloužit po dlouhé roky.


Hrábě zahradní - hrábě na listí , hrábě na trávu, hrábě na seno, hrábě dřevěné i hrábě hliníkové - v naší nabídce najdete různé hrábě. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Jsou vhodné pro práci na velkých plochách a okolo stromů, pružné prsty z odolného plastu jsou navržené tak, aby se mezi nimi nezachycovala tráva.


Hrábě na listí

Hrábě najdou svoje využití na menších pracovních plochách nebo v těžko přístupných místech kolem kořenů stromů a pod keři. Spolehněte se na hrábě Fiskars. I s hráběmi se dá udělat leccos, aby práce pro vás byla jednodušší.


V naší nabídce naleznete modely lišící se uzpůsobením zubů i konstrukce. Podle určení rozlišujeme univerzální zahradní hrábě , hrábě na hlínu s úzkou hlavou bohatě posetou prsty, případně široké hrábě na listí. Udržujte vaší zahradu pomocí hrábí rzných materiálů a funkcí. Najdete u nás hrábě na trávu, hrábě na listí , provzdušňovací hrábě. Nejprodávanější produkty.


Nářadí čtyř kusů v setu. Není možné zasílat na dobírku, platba pouze předem. Výdejna je uzavřena, zásilky expedujeme na adresu nebo je možné využít náš rozvoz po Praze. Může dojít ke zpoždění některých objednávek.


Standardní doba doručení je pracovní dny, nicméně v této situaci se to může prodloužit. Skvělým pomocníkem pro Vaši zahrádku budou kvalitní dřevěné hrábě , plastové hrábě , provzdušňovací hrábě nebo hrábě na trávu. Nabízíme mnoho praktických varint hrábí, vybírejte v této kategorii na našem eshopu.


Hrábě na listí

Pro ty nejmenší pomocníky Vám nabízíme dětské hrábě. K hrabání listí , plevele a odřezků trávy na záhoncích. Z kvalitní oceli, povlakováno. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Toto zboží zatím nikdo nehodnotil.


Buďte první a napište komentář nebo hodnocení. Hrábě Fiskars na listí široké, Hrábě Fiskars na listí široké jsou lehký a účinný nástroj k hrabání listí a posekané trávy. Hrábě patří k náčiní, které se hodí na každé zahradě. Používají se především ke shrabávaní spadaného listí , pokosené trávy a tak dále. Vybírat můžete mezi kovovými, či plastovými variantami.


In-Lock nástavec hrábě na listí Fiskars je vhodné jak na hrabání spadaného nejen podzimního listí. Hrabání trávníku je s nimi velmi účinné a to díky dlouhých pružných zubů, které jsou tak hustě u sebe, aby jim neunikl ani lístek. Lena Hrábě s dřevěnou rukojetí Barevné hrábě s dřevěnou rukojetí jsou vyrobeny ve třech základních variantách.


Zasílají se dle skladové dostupnosti. Dobře poslouží dětem od tří let pro práci na pískovišti či na zahradě. Praktické hrábě pro hrabání listí nebo trávy.


Hrábě na listí

Ideální k hrabání listí nebo vyhrabání mechu a trávy po sekání. GARDENA combisystem hrábě na listí a trávu jsou ideální pro shrabování listí , posekané trávy, zbytků po vertikutaci a jiných zahradních odpadů. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Listí a větvičky nahnané do přístroje proudem vzduchu jsou rozdrceny speciálními lopatkami ventilátoru. Průchodem vrtulí ventilátoru dochází k nadrcení listí. Když je suchý podzim, objem hromady se sníží až na desetinu, říká Janda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky