pondělí 11. listopadu 2019

Hotel mario lednice restaurace

Odesláním formuláře vyjadřujete svůj souhlas se zpracováním. Rádi Vám pro Vaše blízké vytvoříme dárkový poukaz s. Dřívější - pozdější příjez nebo pozdější odjezd je možný. K přednostem hotelu patří výborná poloha v centru přímo u vstupu do krásného zámeckého parku i vlastní stylová vinárna s vinným sklípkem.


Zámecký areál je zapsaný na seznamu světového dědictví UNESCO.

Jak byli návštěvníci spokojeni se službami a obsluhou? Přečtěte si pobrobná hodnocení a objednejte si ubytování online. Hotel patří k zámeckému areálu a je součástí zámku Lednice. Původně sloužil pro ubytování hostů knížecí rodiny. Součástí hotelu je také restaurace s venkovní zahrádkou, cukrárna, kongresový sál a zámecký sklep.


The rooms overlook the landscape and features such comforts as a closet, a couch and a mirror. Meals, a mini club and a play area are included for guests with children.

Ponúka vám bezplatné Wi-Fi a bezplatné súkromné parkovisko. Hotel Mario offers bathrooms fitted with a tub, a shower and a hairdryer. Služba přímo na recepci je nepravidelná. Provoz zajištěn denně od 8. Krásné ubytování v Lednici přímo u vstupu do Zámeckého parku, zámku a na náměstí. It offers a free WiFi and free private parking.


V bezprostřední blízkosti hotelu se nachází množství turisticky velmi atraktivních míst, jež jsou součástí oblíbeného Lednicko-valtického areálu. Ubytování je zajištěno ve dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Poté pokračujte do Lednice.


V hotelu je hostům k dispozici výtah, úschovna kol, zahradní restaurace s vodní fontánou, dětský koutek a hotelové parkoviště s elektronicky ovládanou bránou (monitorováno). Letní kuchyně s posezením u fontány. Restaurace Mario - Stylové venkovní atrium. Pro děti je k dispozici dětský koutek.


Hotel poskytuje krásné ubytování v Lednicko-valtickém areálu přímo u vstupu do Zámeckého parku, zámku a na náměstí. Ubytování ve dvoulůžkových standardně vybavených pokojích s koupelnou se.

All rooms at Mario Hotel have satellite TV and spacious bathrooms with walk-in shower and. Dopřejte si příjemné ubytování na Jižní Moravě. Lednice – hotel Mario, zahradní restaurace, od 18. Pro hosty je v ceně zahrnuta snídaně, wi-fi internetové pokrytí, parkování a úschovna kol. V období letních prázdnin se zde konají pravidelné páteční večery s živou hudbou.


V našem hotelu máte možnost využít školicí místnost pro různé firemní akce. Kapacita místnosti je cca osob. Při jakékoli akci vám rádi zajistíme coffee break, obědy, večeře či jiné občerstvení. Nabízíme ubytování ve dvoulůžkových standardně vybavených pokojích s koupelnou se sprchovým koutem a fénem.


Snídaně zahrnuta v ceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky