neděle 24. listopadu 2019

Držáky na poklice

Držáky na poklice

CZ zahrnuje širokou nabídku držáků na poklice pro profesionální kuchyňské vybavení. Udáváme krok české gastronomii. Drátěný držák na poklice.


Do drátěného držáku na poklice se vejde poklic různých velikostí. Instalace je snadná, stačí připevnit dvěma šroubky (nejsou součástí produktu). PE je prášková barva vyráběná na bázi termoplastů, je zdravotně.


Vlastnosti držáku na poklice Kapacita poklic. Nemusíte ho složitě připevňovat, stačí ho pověsit na dvířka skříňky. Nabízíme kvalitní držáky pro police a policové podpěry, které Vám poslouží v kuchyni, studentském pokoji, domácí pracovně, předsíni, koupelně, také v kanceláři.


Naleznete u nás samostatné policové konzoly v různých velikostech, ale i policový systém složený ze základního profilu a závěsných ramen. Stojany a držáky na nářadí naleznete. Už jste si někdy šlápli na hrábě.


A co teprv šroubovák, když ho hledáte, tak zrovna nikde není. Praktické stojany na nářadí najdete právě tady. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Držáky telefonu, tabletu a GPS.


Máme police z na knihy nebo klasické police do skříně. Pouze na objednávku a více kusů. Osobní prohlídka a převzetí samozřejmostí. Máte-li zájem o dobírku pošlete adresu a svůj telefon.


Podívejte na naši další bohatou nabídku. Inzerát Staré držáky na poklice v okrese Semily, cena 600Kč, od bazar. Popis: Prodám tyto staré držáky pokliček z kuchyně.


Každý výrobek, který je opatřen tímto piktogramem může být vybaven držáky na nářadí. Do stojanu krásně zaparkujete kolo, na stropní hák zavěsíte třeba kola dvě. Nástěnný držák na TV - 7 max. VESA 400×40 nosnost kg. Kulatý držák na nástěnnou koupelnovou polici z plexiskla.


Ideální na elegantní uchycení police na stěnu. Je vhodná především pro ukotvení dřevených polic na zeď v domácnosti, dílně, garáži apod. Jednotlivé varianty, základní technická data. Poklice na kola v nabídce obchodu EshopAutodoplňky.


Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy. Hledáte, čím vylepšit svého plechového miláčka? Máme pro vás tisíce autodoplňků, autopříslušenství a všeho pro vaše auto. Nabízíme univerzální police na vinylové desky.


Prodej autodoplňků s tradicí. Máme dárky k objednávce, dopravu zdarma a studentské slevy. E-shopové objednávky expedujeme standardně. Na prodejnách běží i osobní odběry. Po Brně a okolí jsme spustili vlastní rozvoz te.


Když místo ve skříňkách a zásuvkách nestačí pojmout všechny vaše kuchyňské náčiní, přijde vám vhod volné místo na stěně. Vytvořte si na ní řešení podle vašich potřeb. K dispozici máte závěsné tyče, police i magnetické lišty, s jejichž pomocí si uložíte všechno potřebné přehledně a na dosah ruky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky