čtvrtek 14. listopadu 2019

Pračka úzká

Všude tam, kde je potřeba uspořit místo, se hodí naše úzké pračky. Díky jejich kompaktním rozměrům je umístíte i tam, kde právě nemáte místa nazbyt a budou tak tím pravým řešením pro menší koupelny nebo prádelny. Technologie ProSense zváží každou náplň a snímače upraví délku praní pro optimální péči o vaše prádlo. Volně stojící úzká pračka s technologií ProSense, která dle hmotnosti náplně optimalizuje spotřebu energie a vody. Funkce SoftPlus ochrání prádlo při závěrečném použití aviváže.


Díky hloubce 34cm je vhodná i do malých koupelen. Vybrat si můžete z programů vč. Jistě uvítate i přídavné funkce pro silně zašpiněné prádlo, nebo funkci pro alergiky. Neviete si rady akonbsp;vybrať práčku? Stačí zhodnotiť svoje priority a potom si už len vybrať z toho, čo trh ponúka.


L6SE47SCE Úzká pračka Pečujte o své oblíbené oděvy a minimalizujte jejich obnošení. Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti. Pračka plněná shora nebo zepředu? Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby. Zkracuje totiž dobu praní až o polovinu a současně spotřebuje až o procent méně energie.


Pračka úzká

Její buben se otáčí v opačném směru než zadní stěna bubnu, takže dochází k dynamičtějšímu pohybu prádla. To se tak vypere až o polovinu rychleji, účinněji a zároveň ještě. Vyberajte si Práčky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Inzerát Úzká pračka Bosch. Popis: Slim pračka 44cm hloubka. Přijmutím nám umožníte sledovat vaše aktivity na této stránce a přizpůsobit vám inzerci. Tipy, Stáhnout Manuál, Kontaktujte Nás. Technologie SensiCare v pračce Electrolux PerfectCare 6automaticky nastaví délku praní, spotřebu vody a elektrické energie pro každou várku zvlášť.


Zjistit více o Electrolux EW6S226SI pračka s předním plněním. Vyberte si tu správnou pračku pro vás. Ať už samostatně nebo se sušičkou, s automatickým dávkováním či různými funkcemi.


Miele vždy v té nejlepší kvalitě. Programy jsou úsporné i pro. Aby ste mali čo najlepšie užívateľské skúsenosti s našou webovou stránkou LG. COM , riaďte sa prosím nižšie uvedenými pokynmi.


Vychutnávajte si život. Trocha kreativity zmení všetko. V kuchyni môžete vytvárať nielen jedlá, ale aj zážitky a spomienky. Automatická pračka Whirlpool je synonymem pro inovativní technologie a skvělý nadčasový design, samozřejmostí je tichý chod s minimem vibrací.


Většina našich praček nabízí nejnižší energetickou třídu, takže výrazně šetří energii. Vyberajte si Úzke práčky (slim) podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. To vše díky systému DualCare, který detekuje typ tkaniny a hmotnost náplně a podle t. Asynchronní motor s 10ti letou zárukou zajišťuje extrémně tichý chod a dlouhou životnost. Výber kvalitnej práčky je postavený na dobrých parametroch.


Všade na internete sa sypú čísla, centimetre, decibely, funkcie bez vysvetlení. V našich testoch sú detailne rozobraté a popísané všetky parametre potrebné pre správne rozhodnutie pri kúpe práčky. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sušička zajistí rychlé usušení bez zdlouhavého věšení prádla, oblečení je voňavé a nadýchané. Pojďme se podívat na další výhody a nevýhody pračky se sušičkou.


LG WD62J6WY1W nabízí moderní invertorový motor, technologii MOTION D která poskytuje pracích pohybů pro šetrné praní, a možnost přidání prádla během praní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky