čtvrtek 28. listopadu 2019

Šungit voda

Jak vybrat šungit vhodný na úpravu pitné vody. Na úpravu vody je vhodný šungit s obsahem uhlíku cca v jakémkoliv tvaru (kostky, neopracované kousky, drť, štěrk, pyramidy aj výrobky). Právě díky své vysokomocné struktuře dokáže šungit na sebe vázat velké množství jiných prvků. Proto se uplatňuje při výrobě pitné a užitkové vody, při čištění kontaminovaných a silně znečištěných vod. Tímto je šungit aktivován a připraven k používání.


Poté je voda připravena k vnějšímu i vnitřnímu použití.

Maximální účinek má voda za hodin. Po hodinách začínají účinky vody „couvat“, aktivita. Jelikož voda , kterou pijeme, proniká do každé buňky našeho těla, je její kvalita důležitější než kvalita potravin. UNGIT TIME voda je vysoko kvalitná pitná voda s optimálnym obsahom soli, stopových prvkov, tvrdosťou, neobsahuje toxické látky, disponuje prírodnou štruktúrou a vysokým energetickým potenciálom.


Obohacuje ju o stopové prvky a má výnimočné liečivé účinky. Táto voda má omladzujúce účinky. Každodenným umývaním sa.


Preizkus je pokazal, da je imela voda , v kateri je bil šungit tri dni, baktericidne lastnosti proti naštetim mikroorganizmom. U staklenu posudu natočite vodu i stavite u nju isprani šungit u odgovarajućoj količini.

Odstajalu vodu pretočite u drugu staklenu posudu, a isti šungit isperite, prelijte s novom količinom. Bez nadsadenia,“ hovoria vedci. V súčasnosti sa šungit stáva stále viac a viac populárnejší, vďaka jeho jedinečným vlastnostiam a sile liečiť. Existuje jednoduchý pokus, ktorým sa sila šungitu dá overiť.


Přírodní léčitel Šungit Aktivátor vody - přírodní filtr. Okrem vnútorného použitia sa pyramídová voda odporúča na omladenie kože, vlasov, výplachy hrdla, nosa, pri kožných ochoreniach a popáleninách. Vítáme Vás v internetovém obchodě zaměřeném především na prodej karelského šungitu a výrobků z něj, jako pyramidy, koule, krychle, přívěsky, bižuterii že šungitu - náhrdelníky a náramky, elitní šungit , Petrovský šungit , drť na přípravu vody různé frakce, šungitový prach a šungitová surovina. Pred prvým použitím šungit niekoľkokrát prepláchnite pod tečúcou vodou. Používajte pitnú vodu - bežnú vodu z vodovodu alebo studne (balená voda nie je vhodná).


Potom vodu používajte tak, aby vždy nejaká zostala a podľa potreby. Na svém povrchu absorbuje nečistot, odstraňuje zakalení a dodává vodě pramenitou chuť. Takáto voda má silné antibakteriálne schopnosti. Výsledky výskumu predbehli všetky očakávania.


Zistilo sa, že voda má skutočne veľkú liečivú silu proti chorobám srdca, pečene, chudokrvnosti, reumatizmu, vodnatieľke a mnohým ďaľším neduhom vrátane tých psychických. Ukázalo sa, že v pôsobení s vodou má šungit vynikajúce liečivé schopnosti. Přidáte-li několik kousků šungitu(anebo šungitový štěrk) do akvária, prospěje rybičkám, budou méně náchylné k všelijakým nemocem a voda zůstane čistá mnohem déle.


Dno nádoby vysypte několikacentimetrovou vrstvou šungituvého. Jste unaveni z pitné chlorované vody, plné nečistot a chemikálií?

Dnes všichni víme, že voda z vodovodu přináší mnoho různých zdravotních problémů, a pokud ji nechcete čistit pomocí speciálních filtrů, nebo jinými způsoby použijte šungit. Použitá literatura: Irina Vobliková: Šungit – legendy, fakta, informace Julia Doronina, Oľga Romanova: Šungit – křemen a voda KAUZA ŠUNGIT Následující řádky nás mohou snad poučit k větší opatrnosti. Oboje, šungit aj kremeň, sa spája s vodou.


Najľahšie a najlepšie sa totiž liečivé účinky týchto kameňov zužitkovávajú tak, že sa vhodia do krčahu s vodou, ktorá sa potom pije. Voda , v ktorej bol namočený šungit alebo kremeň, je „zázračná“. Voda je nyní zakalená – šungit je nerost a obsažený prach tvoří zákal.


Ponechejte nádobu přes noc. Na druhý den z hladiny odstraňte poslední nejjemnější částečky (vyzkoušená metoda je odsát papírovým ubrouskem). Traduje se, že ruská armáda si na popud svého cara do této vody přidávala šungit , a proto v plné síle boj vyhrála. Zalijete-li šungit vodou, desinfikuje ji a čistí, mění její energetickou i informační strukturu a obohacuje ji o stopové prvky. Věříme, že budete i vy velmi spokojeni a oceníte jeho sílu a léčivé schopnosti.


Aktivovaná voda nemá vedlejší účinky a je zcela nezávadná. Energetická aktivace vzniká jen působením, barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky