úterý 19. listopadu 2019

Vestavná digestoř se zadním odtahem

Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Digestoře se zadním odtahem na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Jediný výsuv na trhu se zadním odtahem – ušetříte prost. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tento druh sice není tak výkonný jako výše zmíněné odsavače par, ale menší či střední kuchyni její výkon naprosto postačí. Patříte-li k minimalistům, jistě vás okouzlí typ tzv.


Vestavná digestoř Maxima. U tohoto odsavače je možná i recirkulace pro filtraci par, které se vrací zpět do místnosti. Hledáte digestor odtah zadni ? Odsavač par Mora OP 6W.

Výsuvná digestoř s bočním odtahem. Dobrý den, sháním digestoř s bočním odtahem. Pokud taková neexistuje (divné,ale možné ), je lepší pořídit spíše výsuvnou digestoř s recirkulací a nebo pevnou digestoř s odtahem do světlíku?


Můžete mi nějakou poradit? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své. U digestoří je nejdůležitější se rozhodnout jestli využijeme odsávání par s odtahem nebo vnitřní recirkulací (většina u nás nabízených digestoří zvládne oba principy). Kuchyňské digestoře fungující na recirkulačním. Po osazení uhlíkovým pachovým filtrem lze využívat také recirkulaci.


Osvětlení je zajištěno pomocí 40W žárovky. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Prosím, podělte se se svými přáteli, příbuznými a kolegy, pokud se vám to líbí. Doufejme, že to může být nápad a nápad pro vás. Přefiltrovaný vzduch se z digestoře odvádí obdobně jako u odtahového režimu trubkou, která prochází celo.


S touto funkcí se pojí rovněž filtr s aktivním uhlím, který je potřeba obvykle dokoupit. LED osvětlení kombinuje vysoký výkon s nízkou spotřebou energie. Ta patří mezi důležitý parametr výběru.


Při nejnižším režimu je možné mluvit o hlučnosti.

Nicméně se z důvodu aktuální situace VELICE OMLOUVÁME ZA NEDOSTUPNOST NĚKTERÝCH PRODUKTŮ, prosíme vždy raději o telefonické ověření dostupností před vytvořením objednávky. O tom, do jaké třídy spadá právě váš spotřebič, se dozvíte z energetického štítku, kterým musí být povinně označen. Vyberte si z naší nabídky digestoří - odsavačů par Airforce a klikněte si pro slevu. Prodám kuchyňskou linku dřevěná dvířka , nová páková baterie , nerez dřez. Nástěnná (komínová) digestoř se zadním odtahem.


Tak buď předělat vedení vzduchotechniky což může být i náročná akce v závislosti na tom jak je vzduchotechnika řešená teď, nebo se smířit s fakty a koupit digestoř pevnou se zadním komínem, ta má tu výhodu, že nad ní bude plnohodnotná skříňka u digestoře výsuvné je celá skříňka vyplněná motorem a odtahem a dáte k ní tak maximálně sirky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky